Ο Μ.Λελέκης “απογυμνώνει” Δ.Διακομιχάλη-Γ.Θανάτση για τη μήνυση που του υπέβαλαν.

1584

Με δελτίο τύπου ο δημοτικός  σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλης Λελέκης αναφέρεται στη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του από το Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη  και τον Πρόεδρο της ΑΝΕΚ Γ.Θανάτση για όσα είπε σε συνέντευξη του στο kalymnos-news.gr.

Ο Μιχάλης Λελέκης αναφέρει ότι το  δελτίο τύπου της «ΑΝΕΚ», το οποίο εκδόθηκε χθες μετά τη μήνυση που του υποβλήθηκε, βρίθει αναληθειών και  αναφέρει ενσυνείδητα, ψευδή με σκοπό να τον συκοφαντήσει.

 Στη συνέχει στο δτ  ο Μ.Λελέκης επισημαίνει: Στέλνω μήνυμα ότι τον Λελέκη δεν τον εκφοβίζουν, ούτε οι μηνύσεις τους, ούτε τίποτα και δηλώνει: ότι για τα συκοφαντικά και μειωτικά, που διέδωσαν σε βάρος του, θα ασκήσει, ως είναι αυτονόητο, τα νόμιμα δικαιώματά του.

Η αναφορά του Μ. Λελέκη ότι το δελτίο τύπου της ΑΝΕΚ βρίθει ανακριβειών, επιβεβαιώνει το χθεσινό ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ότι καμία σύλληψη δεν έγινε, υποβλήθηκε μήνυση –έγκληση και όχι μηνυτήρια αναφορά, δεν ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία γιατί δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις και καμία τακτική δικάσιμος δεν ορίστηκε από τον Εισαγγελέα,

  Παραθέτουμε το πλήρες δελτίο τύπου του Μ.Λελέκη:

ΜΙΧΑΗΛ ΣΑΚ. ΛΕΛΕΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
«ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Κάλυμνος, 23/1/2021
Προς ΜΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη και φορά, ο Δρ. Θανάτσης, υπό την σκέπη του στενότατου συνεργάτη του κ. Διακομιχάλη, Δημάρχου Καλυμνίων και κάτω απ’την «ομπρέλα» της «ΑΝΕΚ», ευρισκόμενος σε δυσχερή θέση, μη μπορώντας αφενός μεν να κρύψει το άγχος του για όσα συμβαίνουν επί των ημερών του στην εταιρεία, αφετέρου δε να απαντήσει στα ατέλειωτα ερωτηματικά που υπάρχουν σχετικά με τη λειτουργία του, ως πρόεδρου της δημοτικής μας επιχείρησης, δεν διστάζει και πάλι να κοροϊδέψει τους συμπατριώτες μας.


Χθες, ο Δρ. Θανάτσης μαζί με τον κ. Διακομιχάλη, μετά την πρόσφατη συνέντευξή μου, η οποία μεταδόθηκε απ’ το τοπικό μέσο «Κalymnos-news.gr» προχθές βράδυ και με αφορμή την δίκαιη,κατά τη γνώμη μου, κριτική που άσκησα για θέματα της «ΑΝΕΚ», πήγαν στο ΑΤ Καλύμνου και κατέθεσαν σε βάρος μου έγκληση-μήνυση, για τα αδικήματα, όπως ενημερώθηκα σχετικά, της δήθεν ψευδούς καταμήνυσης, της δήθεν συκοφαντικής δυσφήμισης κλπ.

Μάλιστα, ήταν τόση η χαρά του Δρ. Θανάτση που έσπευσε, πανηγυρίζοντας ο δόλιος, να «πληροφορήσει» τους συμπατριώτες μας, με το χθεσινό δελτίο τύπου της «ΑΝΕΚ», το οποίο βρίθει αναληθειών!

Πιο συγκεκριμένα, ο Δρ Θανάτσης, ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας, αναφέρει ενσυνείδητα, τα εξής ψευδή με σκοπό να με συκοφαντήσει:

  1. Ότι τάχα κατέθεσαν σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά. Ουδέν ψευδέστερον! Η αλήθεια είναι, ότι και οι δυο τους κατέθεσαν σε βάρος μου έγκληση-μήνυση και όχι μηνυτήρια αναφορά!!!
  2. Ότι τάχα με συνέλαβαν και οδηγήθηκα στο αστυνομικό τμήμα. Ουδέν ψευδέστερον! Η αλήθεια είναι, ότι καμία σύλληψη δεν μου έγινε, ενώ ανταποκρίθηκα άμεσα στο ευγενικό κάλεσμα των οργάνων του ΑΤ Καλύμνου και προσήλθα, ως όφειλα, αυτοβούλως, στο ΑΤ Καλύμνου!!! Κατηγορηματικά βεβαιώνω, ότι δεν υπήρχε θέμα αυτόφωρης διαδικασίας (δεν θα μπορούσε εξάλλου!) και για το λόγο αυτό, καμία πράξη σύλληψης δεν συντάχθηκε απ’ τα αστυνομικά όργανα, ούτε φυσικά υπέγραψα κάτι τέτοιο, ενώ ουδέποτε απολογήθηκα (κάτι που θα ίσχυε, εάν υπήρχε θέμα αυτόφωρης διαδικασίας)!!!
  3. Ότι τάχα ο εισαγγελέας όρισε τακτική δικάσιμο. Ουδέν ψευδέστερον! Καμία δικάσιμος δεν ορίστηκε από τον κ. Εισαγγελέα (σας προκαλώ, ελέγξτε το).

Τέλος, δηλώνω, πως ό,τι είπα στη συνέντευξή μου είναι απόρροια του δικαιολογημένου, εκ της θέσης μου, ενδιαφέροντός μου για τα δρώμενα στην ΑΝΕΚ, αναφέροντας μόνο κρίσεις και απόψεις μου. Δεν είπα κάτι που είναι ψέμα. Αυτά πιστεύω, αυτά λέω και θα συνεχίζω να τα λέω. Τους στέλνω το μήνυμα, ότι τον Λελέκη δεν τον εκφοβίζουν, ούτε οι μηνύσεις τους, ούτε τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι θα απαλλαγώ, όταν γίνει το δικαστήριο. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν θα συμβεί το ίδιο και στους ιδίους μετά τα όσα παραπάνω και όχι μόνο, συκοφαντικά και μειωτικά, διέδωσαν σε βάρος μου, για τα οποία θα ασκήσω, ως είναι αυτονόητο, τα νόμιμα δικαιώματά μου.

Ό,τι, τελείως υποκριτικά, έλεγαν (ειδικά ο κ. Διακομιχάλης), για την ποινικοποίηση της πολιτικής, το κάνουν οι ίδιοι, εκφοβίζοντας με μηνύσεις, όποιον τολμήσει και τους ασκήσει κριτική (αυστηρή ή μη), έχοντας ένα και μόνο στόχο. Να πάψει να μιλά ο λαός.

Καλώ τους συμπατριώτες, όπου γης, να μιλούν και να εκφράζονται ελεύθερα, να λένε τις αλήθειες τους και να μην φοβούνται τίποτα και ΚΑΝΕΝΑ!

Μιχαήλ Σακ. Λελέκης

Παραθέτουμε παρακάτω το χθεσινό δελτίο τύπου της ΑΝΕΚ
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός