Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 ξεκινούν στην Κάλυμνο οι εμβολιασμοί ηλικιωμένων άνω των 85 ετών.

2388

Θα συνεχιστούν αύριο Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 και ολοκληρώνονται οι εμβολιασμοί των Υγειονομικών του Νοσοκομείου Καλύμνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 ξεκινούν οι εμβολιασμοί ηλικιωμένων άνω των 85 ετών για covid-19.

Μάλιστα  από την Τρίτη  19 Ιανουαρίου 2021, ο αριθμός των  ραντεβού των ατόμων αυτής της κατηγορίας θα είναι αυξημένος και οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται επί καθημερινής βάσεως.

Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι από την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί όλα έχουν κυλίσει ομαλά και  απρόσκοπτα.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ,το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που στελεχώνουν το εμβολιαστικό κέντρο έχουν συμβάλει ώστε να υπάρχει μία πολύ καλή οργάνωση.

 Βέβαια καθοριστική είναι η συμβολή του Φαρμακοποιού του Νοσοκομείου Λευτέρη Γκιννή ο οποίος έχει την ευθύνη συντονισμού, παραλαβής ,διατήρησης και  διάθεσης των εμβολίων με ασφάλεια για χρήση στο εμβολιαστικό κέντρο και την ηλεκτρονική ενημέρωση του συστήματος.

Τέλος δεν θα πρέπει να παραλείψουμε  να αναφέρουμε την ενεργή συμμετοχή στο σχέδιο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» του Λιμεναρχείου Καλύμνου. Σε απόλυτη συνεργασία  με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στελέχη του Λιμεναρχείου παραλαμβάνουν τα εμβόλια,μόλις έλθουν στην Κάλυμνο τα οποία παραδίδουν με ασφάλεια και έγκαιρα στο Φαρμακείο του Νοσοκομείου Καλύμνου.