Εκκρεμεί εδώ και 1,5 μήνα ο ορισμός νέου Διοικητή στο Νοσοκομείο Καλύμνου. Η επιστολή του Επάρχου Μ.Μουσελλή στον Υπουργό Υγείας.

691

Εδώ και 1,5 μήνα η θέση του Διοικητή του  ΓΝ-ΚΥ Καλύμνου παραμένει κενή όταν ο προηγούμενος Διοικητής  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ παραιτήθηκε,  αφού διορίσθηκε σε θέση Οδοντιατρικής με βαθμό Επιμελητή Α΄του ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ ΛΈΡΟΥ του κλάδου  ιατρών Ε.Σ.Υ επί θητεία.

Το Διοικητή Νοσοκομείου αντικαθιστά ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Αθανάσιος Λάμπου, παράλληλα με τα άλλα καθήκοντα του.

Η καθυστέρηση τοποθέτησης νέου Διοικητή, σίγουρα δημιουργεί προβλήματα σε μία περίοδο με πολλά θέματα να τρέχουν και με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας να είναι αυξημένες λόγω και του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων στο νησί.

Ο  Έπαρχος Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής με επιστολή του που φέρει ημερομηνία 15 Φεβρουαρίου 2021 και τη στέλνει στον Υπουργό Υγείας Β.Κικίλια στο Διοικητή της 2ης ΥΠΕ και στους βουλευτές του Νομού ζητά την επίσπευση της διαδικασίας ορισμού νέου Διοικητή στο Νοσοκομείο Καλύμνου.

Παραθέτουμε την επιστολή: