Εκπροσώπηση Μητροπολίτη κατά τη διάρκεια απουσίας του από τον πρωτ. π. Ν.Καζαβούλη– Κεκλεισμένων των θυρών η λειτουργία των Ιερών Ναών

1150

Από την Ιερά Μητρόπολη εκδόθηκε ανακοίνωση για την εκπροσώπηση του Μητροπολίτη κατά τη διάρκεια απουσίας του στην Κωνσταντινούπολη από τον Αιδεσιμολογιώτατο πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Καζαβούλη.

Επίσης με απόφαση του Μητροπολίτη οι Ιεροί Ναοί θα λειτουργούν μέχρι νεωτέρας αυστηρά κεκλεισμένων των θυρών, με την παρουσία μόνον του εφημερίου, των ιεροψαλτών και των νεωκόρων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ι.ΝΑΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινούται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παΐσιος αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη προκειμένου να συμμετάσχει στις διεργασίες της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Από την 13ην έως και την 21ην Φεβρουαρίου στη νήσο Κάλυμνο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη θα εκπροσωπεί ο Αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Καζαβούλης.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΛΟΓΩ ΝΕΟΥ ΑΥΣΤΗΡΟΥ LOCKDOWN

Λόγω των νέων ισχυόντων μέτρων (lockdown) στη νήσο Κάλυμνο, από 13 έως 22 Φεβρουαρίου οι Ιεροί Ναοί θα λειτουργούν μέχρι νεωτέρας αυστηρά κεκλεισμένων των θυρών, με την παρουσία μόνον του εφημερίου, των ιεροψαλτών και των νεωκόρων.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως