Προκήρυξη τις επόμενες ημέρες για την κάλυψη της κενής θέσης του Διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου. –Εξετάζεται η προσωρινή αντικατάσταση ως μεταβατική λύση.

1260

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη της κενής  θέσης του Διοικητού του Νοσοκομείου Καλύμνου αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr εξετάζεται επίσης η κάλυψη της θέσης  από άλλο Διοικητή γειτονικού Νοσοκομείου, προσωρινά για το μεσοδιάστημα μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας  επιλογής του νέου Διοικητή

Να θυμίσουμε ότι από την αρχή του έτους ,εδώ  και 2 μήνες περίπου η θέση του Διοικητή του  ΓΝ-ΚΥ Καλύμνου παραμένει κενή όταν ο προηγούμενος Διοικητής  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ παραιτήθηκε,  αφού διορίσθηκε σε θέση Οδοντιατρικής με βαθμό Επιμελητή Α΄του ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ ΛΈΡΟΥ του κλάδου  ιατρών Ε.Σ.Υ επί θητεία.

Το Διοικητή Νοσοκομείου αντικαθιστά ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Αθανάσιος Λάμπου, παράλληλα με τα άλλα καθήκοντα του.

Η καθυστέρηση τοποθέτησης νέου Διοικητή, σίγουρα δημιουργεί προβλήματα σε μία περίοδο με πολλά θέματα να τρέχουν και με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας να είναι αυξημένες λόγω και του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων στο νησί.

Ήδη ο  Έπαρχος Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής με επιστολή του που φέρει ημερομηνία 15 Φεβρουαρίου 2021 και τη στέλνει στον Υπουργό Υγείας Β.Κικίλια, στο Διοικητή της 2ης ΥΠΕ και στους βουλευτές του Νομού, ζητά την επίσπευση της διαδικασίας ορισμού νέου Διοικητή στο Νοσοκομείο Καλύμνου.