Τα Ψηφίσματα από την Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδος  και από τα αθλητικά σωματεία Καλύμνου για το θάνατο του Παναγιώτη Κατέρη.

1172

Ο αθλητικός κόσμος της Καλύμνου φτωχότερος από το θάνατο του Παναγιώτη Κατέρη. Ψηφίσματα και συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τα αθλητικά σωμετεία του νησιού.

Επίσης ψήφισμα εκδόθηκε από την  Ομοσπονδία  Πολυμελών Οικογενειών Τριών  Τέκνων   Ελλάδος   (ΟΠΟΤΤΕ) 

Παραθέτουμε τα ψηφίσματα:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΠΟΤΤΕ)

Η   Διοίκηση της   Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδος   (ΟΠΟΤΤΕ)  μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του πατέρα Παναγιώτη Κατέρη, της Αντιπροέδρου ΟΠΟΤΤΕ & Προέδρου Συλλόγου Τριτέκνων Καλύμνου κας Μελίνας Κατέρη συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:
.-  Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ στην οικογένειά του και στους οικείους του.
–  Να κατατεθεί χρηματικό ποσό 200 ΕΥΡΩ στη μνήμη του αντί στεφάνου σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειας του στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Καλύμνου “Ο Άγιος Νικόλαος”

. – Το παρόν να δοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος και στον τοπικό τύπο.
Ο εκλιπών διακρίθηκε για την μεγάλη προσφορά σε συλλόγους και γενικότερα του στην κοινωνία της Καλύμνου. Ενέπνεε τον σεβασμό και την αγάπη όλων με όσους είχε συνεργασία, έχοντας κατακτήσει την καθολική αποδοχή, αγάπη και εκτίμηση όλων. Είχε μια καρδιά γεμάτη αγάπη για όλο το κόσμο.
Τα  λόγια δεν   μπορούν να περιγράψουν την προσωπικότητα του , οι κουβέντες  φτωχές μπροστά στο πόνο όλων.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ & ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
Παναγιώτη
Η   παρουσία σου    θα μείνει ορόσημο στην κοινωνία της Καλύμνου.
Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένειά του .

Ψήφισμα για το θάνατο του Κατέρη Παναγιώτη από Φιλαθλητικό Καλύμνου


Ο Φιλαθλητικός Καλύμνου μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του εκλεκτού μας μέλους του Παναγιώτη Κατέρη , εκτιμώντας την συνολική προσφορά του στον αθλητισμό , την προσωπικότητα, την ευσυνειδησία, και ευπρέπεια του , σε έκτακτη συνεδρίασή του , αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντας.
Αντί στεφάνου να κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Άγιος Νικόλαος του οποίου ήταν επίσης ενεργό μέλος
Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του..
Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΌ ΚΑΛΥΜΝΟ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Η  ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (CBA), με την παρούσα επιστολή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια  στην οικογένεια του Κατέρη Παναγιώτη, ενός από τους σημαντικότερους αθλητικού παράγοντες του νησιού τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ.

Οι  σκέψεις όλων μας είναι μαζί  με την οικογένεια του αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Θεός να τον αναπαύσει

ΑΠΟ ΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Εκ μέρους όλου του συλλόγου μας ΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 σου λέμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!!! Αλλά και ως πρώην Δήμαρχος και σήμερα απλός πολίτης ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ γιατί 1ο ήσουν ένας ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και αυτό είναι σημαντικό στις μέρες μας….. Αλλά έβαλες και σημαντικά λιθαράκια για το το καλό των Καλυμνίων ιδίως στον χώρο που ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ , ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!!

ΑΠΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟ

 “Ο πρόεδρος, η διοίκηση κα το ποδοσφαιρικό επιτελείο εκφράζουν την βαθιά θλίψη για τον χαμό του Παναγιώτη Κατέρη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με πάθος το Καλύμνικο ποδόσφαιρο. Απευθύνουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και στους οικείους του. Καλό παράδεισο Παναγιώτη”.

ΑΠΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. και όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του συλλόγου μας  εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Κατέρη. Ο Παναγιώτης Κατέρης διατέλεσε πρόεδρος και μέλος συλλόγων   της Καλύμνου αλλά πάνω από όλα ήταν εκείνος ο οποίος δίδαξε σε όλους ΜΑΣ τον τρόπο λειτουργίας των συλλόγων. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ…ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!

ΑΠΟ Ε.Α.ΚΑ

 Με μεγάλη θλίψη σήμερα πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Παναγιώτη Κατέρη. Συμπατριώτης αγαπητός, γιατί μπορεί η καταγωγή του να ήταν από τα Γιάννενα κουβαλούσε όμως το χάρισμα της  Ποντιακής καταγωγής του, από μάνα Πόντια πρόσφυγα, “να ανθεί και να φέρει κι άλλο” σε όποιο μέρος κι αν κατοικήσει. Με την άξια σύζυγο του έφτιαξαν στην Κάλυμνο μια ωραία οικογένεια και έκαναν δύο εξαιρετικά παιδιά, την Μελίνα και τον Βασίλη, ο οποίος είναι και μέλος του Δ. Σ. της Ε.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ, που κοσμούν την τοπική κοινωνία. Άξιος επαγγελματίας, καλός οικογενειάρχης, σταθερά ενεργός στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον χώρο του Μπάσκετ, όπου πρόσφερε ένα ωραίο και ποιοτικό έργο, συμβάλλοντας στον υγιή αθλητισμό. Είχε πολλά να μας προσφέρει ακόμη, πρόλαβε όμως να μας κληροδοτήσει πολλά σπουδαία. 

Το Δ.Σ της Ε.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος και λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια προσφορά του στην μπασκετική οικογένεια του νησιού.