«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών η Γεωργία Κοκκίνου.

5434

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα πρωί  Κυριακής 14 Μαρτίου 2021, η Γεωργία Κοκκίνου σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο δίμηνο

 Η εκλιπούσα γεννημένη το 1949 με καταγωγή από το ακριτικό Αγαθονήσι, το γένος Κατσουλιέρη, διέμενε στην Κάλυμνο με την οικογένεια της. Υπήρξε μία δραστήρια και δυναμική γυναίκα, κοινωνική και αγαπητή, αξιοθαύμαστη, και αξιέπαινη Υποδειγματική μητέρα στάθηκε δίπλα στα παιδιά της και υπήρξε και μάνα και πατέρας.

Είχε τέσσερα εξαιρετικά παιδιά. Τη Βασιλεία ,τη Νεκταρία, τον Γιώργο και την Ευαγγελία.

Πριν από 2 μήνες ασθένησε με covid-19 και νοσηλεύτηκε στο ειδικό Τμήμα του Νοσοκομείου Καλύμνου.

Οι θεράποντες ιατροί έκριναν απαραίτητο να γίνει η διακομιδή προκειμένου η ασθενής να εισαχθεί σε ΜΕΘ.

 Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 η Γεωργία Κοκκίνου διακομίστηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο CH-47 Chinook  στην Αθήνα και εισήχθει στο ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟ .

Δυστυχώς για την εκλιπούσα που έδωσε μία άνιση μάχη, η κατάσταση υγείας της πήρε άσχημη τροπή, αν και βγήκε από την μονάδα covid-19 και μεταφέρθηκε σε άλλο Νοσοκομείο των Αθηνών.

Η σορός της εκλιπούσας αναμένεται να έλθει  στην Κάλυμνο την Τετάρτη 17 Μαρτίου2021 με το πλοίο της γραμμής και η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την ίδια ημέρα στην Ευαγγελίστρια και η ταφή στο κοιμητήριο του Αγίου Μάμμα.

 Το kalymnos-news.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στα παιδιά της , στα αδέλφια της και στους άλλους συγγενείς  της εκλιπούσας
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός