Από την περσινή παρέλαση της 7ης Μαρτίου στην Κάλυμνο με τη συγκινητική διέλευση αγήματος Ευζώνων (2 video)

1223

Xωρίς εκδηλώσεις ,χωρίς παρέλαση ο φετινός εορτασμός της 73ης επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στις 7 Μαρτίου 1948,λόγω μέτρων κατά του covid-19.

Η μοναδική εκδήλωση φέτος η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον στην κεντρική πλατεία, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

  Ανατρέξαμε στο αρχείο της εφημερίδας μας και ανασύραμε δύο video από την περσινή μεγαλειώδη παρέλαση στην Κάλυμνο με τη συμμετοχή αγήματος Ευζώνων

1.Σκόρπισε ρίγη συγκίνησης το άγημα Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς κατά τη διέλευση του στην Παρέλαση της 7ης Μαρτίου στην Κάλυμνο

Mεγαλειώδης, εντυπωσιακή και συγκινητική η παρέλαση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 στην Κάλυμνο,  στα πλαίσια του εορτασμού για την 72η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα.Όλη η Κάλυμνος ήταν εκεί.

Το άγημα Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς σκόρπισε ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού και καταχειροκροτήθηκε στο πέρασμα του.

Το πέρασμα του συνδυάσθηκε με τη διέλευση ζεύγους μαχητικών σκαφών πάνω από το χώρο της παρέλασης ,ενώ δεν έλειψε και η ρίψη δυναμιτών. Μάλιστα κάποιοι έραναν και με ροδοπέταλα τους εύζωνες.

Δείτε την εντυπωσιακή τους διέλευση στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντά για το kalymnos-news.gr

7-3-2020 Η εντυπωσιακή διέλευση αγήματος Ευζώνων

2. Εντυπωσιακά πλάνα από «αέρος» της παρέλασης της 7ης Μαρτίου 2020 στην Κάλυμνο 

Εντυπωσιακά πλάνα και στιγμιότυπα από «αέρος» της μεγαλειώδους και συγκινητικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 στην Κάλυμνο,  στα πλαίσια του εορτασμού για την 72η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα.

Δείτε στιγμιότυπα από αέρος όπως τα κατέγραψε ο Δημήτρης Δρόσος με drone για το kalymnos-news.gr σε ένα video 7 λεπτών.

Πλάνα του Αγίου Σάββα ,του λιμανιού, της παραλιακής, του χώρου της παρέλασης, των τμημάτων που παρέλασαν και φυσικά το πέρασμα του αγήματος Ευζώνων αλλά και της διέλευσης των 2 μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας Καλύμνου πάνω από το χώρο της παρέλασης

7-3-2020 Ο εορτασμός της ενσωμάτωσης της Δωδ/σου στην Κάλυμνο από «αέρος»Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός