Δ.Διακομιχάλης: Να σπάσουν τη σιωπή τους οι αρχηγοί των αντιπολιτεύσεων για το θέμα covid-19 (video)

1128

Σήμερα Τετάρτη πρωί 3 Μαρτίου 2021 ο φακός του kalymnos-news.gr συνάντησε το Δήμαρχο Καλυμνίων Δ.Διακομιχάλη στον χώρο του ΕΟΔΥ στο Νοσοκομείο Καλύμνου όπου πραγματοποιούνται rapid tests.

Όπως μας είπε βρέθηκε ένα νέο κρούσμα covid-19 στο Δήμο και στα πλαίσια των ιχνηλατήσεων πραγματοποιούνται έλεγχοι, ενώ μέχρι τέλος της εβδομάδας θα παραμείνουν κλειστά Δήμος Τεχνικές Υηηρεσίες  και Γραφείο Δόμησης.

Επίσης έκανε έκκληση στον κόσμο να τηρούν τα μέτρα .

Συνεχίζοντας κάλεσε τους επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων επιτέλους να σπάσουν την σιωπή τους. Όπως είπε, είναι αδιανόητο να μην βγαίνουν και με καθαρό τρόπο να αποδοκιμάσουν ακόμη και στελέχη τους που συμμετείχαν στους συνδυασμούς. Αυτό  είναι παρά πολύ σοβαρό. Πρέπει επιτέλους να βρούμε κουράγιο να απευθυνθούμε σε όλους τους Καλύμνιους από όλες τις Παρατάξεις. Δεν μπορεί κανείς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του επειδή πιστεύει ότι μπορεί να μαζέψει 5-10 ψήφους  από όλη αυτή την ιστορία. Το νησί καταστρέφεται. Ακυρώνονται κάθε μέρα κρατήσεις στα ενοικιαζόμενα δωμάτια στα καταλύματα. Κάνω έκκληση να σπάσουν τη σιωπή τους οι αρχηγοί των αντιπολιτεύσεων.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ανέφερε ότι έστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας και συναρμόδιους Υφυπουργούς για να γίνει οριζόντιος εμβολιασμός σε όλο τον πληθυσμό του νησιού.

Κλείνοντας ανέφερε ότι έχει επικοινωνία με τον Υπουργό Ναυτιλίας και την επόμενη εβδομάδα θα κάνει ανακοινώσεις για την ΑΕΝ.

‘Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και  ο Μάμας Χαραμαντάς.

3-3-2021 Δηλώσεις του Δημάρχου για την επικαιρότητα - Εμβολιασμοί covid 19Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός