Εγκρίθηκε το ποδηλατοδρόμιο της Κω.

102

Από το Χρήστο Σιδέρη, Περιφερειακό κριτή Ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας ανακοινώθηκε η έγκριση του ποδηλατοδρομίου ΚΩ.

Παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση:

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΩ (πληροφορίες μέσα από το υπουργείο)

Μετά από μεγάλες προσπάθειες του δήμου της Κω και της κας Βλάχου και του κου Χατζηχριστοφή που από τη πρώτη στιγμή είδαν με θετικό πνεύμα και διορατικότητα το αίτημα για το ποδηλατοδρόμιο και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα και βέβαια τον ποδηλάτη δήμαρχο κ.Νικηταρά Θεοδόση ο οποίος υποσχέθηκε και τελικά το έκανε (το ποδηλατοδρόμιο) το υπουργείο ενέκρινε το αίτημα για ανακατασκευή του Σταδίου Φιλίνος το οποίο πλέον θα είναι και ποδηλατοδρόμιο

Ένα όνειρο για τους περισσότερους ποδηλάτες του νησιού γίνεται πραγματικότητα και πλέον ακόμα περισσότερα παιδιά και ενήλικοι θα μπορούν να γυμνάζονται με ασφάλεια στο ποδηλατοδρόμιο.

Οι 4 σύλλογοι του νησιού που ήδη αριθμούν περισσότερους από 100 επίσημους αθλητές και περισσότερα από 150 παιδιά σε ακαδημίες είναι σίγουρο ότι θα το εκμεταλλευτούν

Το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα δούμε και αγώνες και θα μπορούν να έρχονται ομάδες από το εσωτερικό και το εξωτερικό όπως γίνεται και στη Ρόδο για προετοιμασία.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι στο δήμο της Κω και στο δήμαρχο κο Νικηταρά και τη κα Βλάχου και τον μηχανικό που έκανε τη μελέτη κο Σαράντο (προπονητής ΣΚΑΚΙ του Φιλίνου) και σε όσους μπορεί να ξεχνώ ή να μη γνωρίζω ότι έτρεξαν για το έργο. (Ελπίζω να με συγχωρέσουν)

Θα είναι το 2ο εν ενεργεία ανοικτό ποδηλατοδρόμιο και βέβαια το πιο καινούργιο μιας και το μοναδικό σε λειτουργία είναι αυτό της Ρόδου που κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 30 επί Ιταλοκρατίας.

Αυτό δείχνει και τη μεγάλη επιτυχία που πέτυχε ο δήμος μας

Μπράβο. Μας κάνετε υπερήφανους

Χρήστος Σιδέρης

Περιφερειακός κριτής Ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός