Ικανοποιημένοι οι παραγωγοί του Βαθύ με την επαναλειτουργία των υπαίθριων πάγκων (video)

699

Μετά από επικοινωνία του Επάρχου ΠΕ Καλύμνου Μανώλη Μόυσελλή την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021, με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υπαίθριου Εμπορίου του Υπουργείο Ανάπτυξης και σε συνέχεια επιστολής που στάλθηκε στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη ,την προηγούμενη εβδομάδα,  δόθηκε το ”πράσινο φως” για την λειτουργία του  στάσιμου υπαίθριου εμπορίου από τους παραγωγούς στην Κάλυμνο.

Ήδη από χθες Παρασκευή οι Παραγωγοί  βρέθηκαν στα πόστα τους με γεμάτους τους υπαίθριους πάγκους από φρούτα και λαχανικά  και τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του covid-19

O φακός του kalymnos-news.gr βρέθηκε στην παραλιακή και συνομίλησε με κάποιους από τους παραγωγούς, οι οποίο εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την θετική εξέλιξη αυτή και ευχαρίστησαν δημόσια  τον Έπαρχο Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή που ενέσκηψε και ασχολήθηκε για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος τους με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα.

 Επίσης ευχαρίστησαν και το Γιάννη Καράμαλη.

Βέβαια εξέφρασαν και την λύπη τους για τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ που συζητήθηκε το θέμα ενίσχυσης τους, εν απουσία τους και για όσες απαξιωτικές εκφράσεις ακούστηκαν από χείλη μελών του ΔΣ σε βάρος τους, όταν μάλιστα κάποιος τους χαρακτήρισε ως μπαγαπόντηδες και παράνομους,

Να σημειώσουμε ότι συνεχίζει η απαγόρευση γιο το πλανόδιο εμπόριο.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπαν οι παραγωγοί και ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.  

12-3-2021 Ικανοποιημένοι οι παραγωγοί του Βαθύ με την επαναλειτουργία των πάγκων