Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λέρου Βασίλης Στασινόπουλος προσωρινά και Διοικητής στο Νοσοκομείο Καλύμνου

837

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 ανατίθενται η προσωρινή παράλληλη άσκηση καθηκόντων του Διοικητή του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Κέντρου Υγείας Λέρου, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Καλύμνου «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», αρμοδιότητας 2ης Δ.Υ.Πε. Πειραιώς και Αιγαίου

Πιο συγκεκριμένα στο ΦΕΚ αναφέρεται

Αναθέτουμε προσωρινά στον ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του Ιωάννη, με ΑΔΤ: Ρ 497947, πτυχιούχο Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχο μεταπτυχιακού Διπλώματος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, Διοικητή του Κ.Θ.- Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ, αρμοδιότητας 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου του Υπουργείου Υγείας, παράλληλα καθήκοντα Διοικητή και στο Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», αρμοδιότητας της ίδιας ΔΥΠε, για ορισμένο χρόνο και, συγκεκριμένα, έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Διοικητή για το Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», κατ’ αναλογική εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 20, 21, 22 και 23 του ν. 4735/2020.

Να θυμίσουμε ότι από την αρχή του έτους ,εδώ  και 2 μήνες  η θέση του Διοικητή του  ΓΝ-ΚΥ Καλύμνου παρέμενε κενή όταν ο προηγούμενος Διοικητής  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ παραιτήθηκε,  αφού διορίσθηκε σε θέση Οδοντιατρικής με βαθμό Επιμελητή Α΄του ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ ΛΈΡΟΥ του κλάδου  ιατρών Ε.Σ.Υ επί θητεία.

Το Διοικητή Νοσοκομείου αντικαθιστά ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Αθανάσιος Λάμπου, παράλληλα με τα άλλα καθήκοντα του.

Όπως αναφέρουμε σε δημοσίευμα μας πριν 6 ημέρες, αναμένεται να εκδοθεί Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη της κενής  θέσης του Διοικητού του Νοσοκομείου Καλύμνου. Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr εξεταζόταν επίσης η κάλυψη της θέσης  από άλλο Διοικητή γειτονικού Νοσοκομείου,  προσωρινά για το μεσοδιάστημα μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας  επιλογής του νέου Διοικητή.

Ας ελπίσουμε ότι η προσωρινή λύση θα είναι μικράς διάρκειας και σύντομα θα εκδοθεί και η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη της κενής  θέσης του Διοικητού του Νοσοκομείου Καλύμνου.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός