Ο Δρόσος Ταυλάριος για την Έκθεση 200 αντιγράφων ζωγραφικών πινάκων (video)

135

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 ο  Δρόσος Ταυλάριος, ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού.

Ο Δρόσος Ταυλάριος μας ενημέρωσε ότι  το Κέντρο Πολιτισμού & Ιστορίας του Δήμου Καλυμνίων, στο Ισόγειο του Αναγνωστηρίου , στο πλαίσιο της συμμετοχής του νησιού μας στον πανελλήνιο εορτασμό για τα 200 χρόνια της Επανάστασης, παρουσιάζει στον αύλειο χώρο του μεγάλη Έκθεση αντιγράφων ζωγραφικών έργων και αρχείων του Ιστορικού Μουσείου Ελλάδος.

Τα αρχεία αυτά πρόκειται μα παρουσιασθούν στην τελετή έναρξης των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια στην Νέα Εθνική Πινακοθήκη, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ήδη έχουν αναρτηθεί στην αυλή του Πνευματικού Κέντρου αντίγραφα 75 ζωγραφικών πινάκων, 39 πορτρέτων ηρώων της Επανάστασης, 14 ιστορικών αρχείων, μαζί με 32 επεξηγηματικά κείμενα και 40 βιογραφίες, συνολικά 200 εκθέματα, που παρουσιάζονται με εύκολα κατανοητό και ευχάριστο τρόπο για τον επισκέπτη

Δείτε την ενημέρωση και την ξενάγηση από το Δρόσο Ταυλάριο στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

23-3-2021 Ο Δρόσος Ταυλάριος για την Έκθεση 200 αντιγράφων ζωγραφικών πινάκωνΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός