Ο “θησαυρός της θάλασσας” για την Καθαρά Δευτέρα σε Ιχθυοπωλεία της Καλύμνου

1321

Τα θαλασσινά για την Καθαρά Δευτέρα σε Ιχθυοπωλεία  της Καλύμνου

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021  Καθαρά Δευτέρα και όλα τα Ιχθυοπωλεία της Καλύμνου  πανέτοιμα να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών σε θαλασσινά για τη σημερινή ημέρα  αλλά και για όλη τη σαρακοστή

Ο  φακός του kalymnos-news.gr και ο Μάμας Χαραμαντάς σε μια πρωινή περιήγηση σήμερα σε τρία ιχθυοπωλεία της Καλύμνου κατέγραψε τους γεμάτους από θαλασσινά πάγκους.

Στους πάγκους υπήρχε αφθονία και ποικιλία προϊόντων για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Η σημερινή ημέρα αλλά και η σαρακοστή απαιτεί στο τραπέζι μας τη μυρωδιά και τη γεύση των θαλασσινών.

Στα ιχθυοπωλεία της Καλύμνου υπήρχαν τα πάντα. Ότι βγάζει η θάλασσα. Χταπόδια, καλαμάρια, σουπιές ,γαρίδες ,αστακούς ,αχινούς ,φούσκες και σπινιάλο ποικιλία από οστρακοειδή, πορφύρες, κοχύλια, κυδώνια, αχινιούς, στρείδια ,γυαλιστερές, μύδια

Τα φρεσκότατα θαλασσινά που βγάζουν τα καλύμνικα καΐκια, σε συνδυασμό και με τα φρεσκοκατεψυγμένα που υπάρχουν πάντα στο εμπόριο. ,δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή του νησιού μας να βρεί τα πάντα.

Από πλευράς τιμών όπως  μας είπαν οι καταστηματάρχες, αλλά και από μία έρευνα που κάναμε, κινούνται σε προσιτές τιμές και καλλίτερες από πέρσι.

Δείτε φωτογραφίες και θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ με video

Ιχθυοπωλείο ΚΥΠΡΑΙΟΥ

Σάκης ,Βαλαντούλα και Έφη Κυπραίου

Ιχθυοπωλείο ΛΕΛΕΚΗ

Σάκης Λελέκης

Ιχθυοπωλείο “ΤΘΟΥΛΑ”

Μανώλης Καμπουράκης.