Ο Μ.Μπούκης από τη Ρίνα του Βαθύ για τις εργασίες στο γραφικό λιμανάκι,για την πανδημία και τους παραγωγούς(video)

648

Τον Πρόεδρο του ΔΛΤ Καλύμνου Μιχάλη Μπούκη συναντήσαμε σήμερα Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 στη Ρίνα του Βαθύ.

Ο Πρόεδρος του ΔΛΤ μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr μας ενημέρωσε για τις εργασίες που γίνονται σε υποδομές  στο γραφικό λιμανάκι του Βαθύ.Αντικαταστάθηκαν οι καμένοι λαμπτήρες και συντηρήθηκε ο δημοτικός φωτισμός, ενώ γίνονται εργασίες για την ανακαίνιση των δημόσιων τουαλετών και των δύο λουτρών (ντουζιέρες) που υπάρχουν στο λιμάνι.

Επίσης πρόκειται να αντικατασταθούν οι δεξαμενές αποβλήτων σκαφών, ενώ στην εργολαβία καθαριότητας του ΔΛΤ θα συμπεριληφθεί και το λιμάνι της Ρίνας.

 Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου Μιχάλης Μπούκης αναφέρθηκε στο θέμα της πανδημίας και στον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων στο νησί και έκανε έκκληση για την αυστηρή τήρηση των μέτρων απ’ όλους για να βγούμε απ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Όπως επισήμανε η πανδημία θα πρέπει να μας βρει ενωμένους και οι όποιες διχαστικές δηλώσεις και ενέργειες απ’ όπου κι αν προέρχονται να σταματήσουν. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις οι οποίες όμως  δεν μπορεί να επιβάλλονται. Επίσης διευκρίνισε ότι όταν λέγεται οριζόντιος εμβολιασμός δεν σημαίνει  ότι θα είναι υποχρεωτικός.

Κλείνοντας ο Μιχάλης Μπούκης έκανε αναφορά στους παραγωγούς του Βαθύ και τόνισε ότι είναι άδικο να μην μπορούν λόγω μέτρων να διαθέσουν τα προϊόντα τους.

Όπως είπε έγιναν προσπάθειες, δόθηκαν υποσχέσεις και είναι λυπηρό που δεν δόθηκε λύση μέχρι τώρα σε ένα πρόβλημα που μάλιστα είναι άδικο και που θα μπορούσε να έχει επιλυθεί.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Μιχάλης Μπούκης στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

5-3-2021 Ο πρόεδρος του ΔΛΤ από την Ρίνα , για την επικαιρότητα και προβλήματα του ΒαθύΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός