Έγινε αποδεκτή από το Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη η παραίτηση του δημοτικού συμβούλου Α.Τρουμουλιάρη. Την θέση του καταλαμβάνει ο Νικόλαος Τσαγκάρης

839

Έγινε αποδεκτή σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου 2021 από το Δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη η παραίτηση που υπέβαλε από τη θέση του  δημοτικού συμβούλου ο Αποστόλης Τρουμουλιάρης.

 Το kalymnos-news.gr από το περασμένο Σάββατο με τίτλο Στα «χέρια» του Μιχάλη Μπούκη βρίσκεται η παραίτηση του δημοτικού συμβούλου  Αποστόλη Τρουμουλιάρη– είχε αναφεθεί στο θέμα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr από τις 17 Μαρτίου 2021 ο δημοτικός σύμβουλος Αποστόλης Τρουμουλιάρης εκλεγμένος με τη δημοτική Παράταξη « ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για τη Κάλυμνο» είχε υποβάλει στον επικεφαλής Μιχάλη Μπούκη την παραίτηση του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Οι λόγοι που επικαλείται είναι προσωπικοί -επαγγελματικοί και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την Παράταξη στην οποία συνεχίζει να παραμένει.

Χθες 5 Απριλίου 2021 υποβλήθηκε και επίσημα η δήλωση παραίτησης του Απόστολου Τρουμουλιάρη στο Δήμαρχο, ο οποίος και την έκανε αποδεκτή.

Ήδη ο Δήμαρχος κάλεσε τον πρώτο επιλαχόντα του συνδυασμού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για τη Κάλυμνο»  Νικόλαο Τσαγκάρη ο οποίος αποδέχθηκε και αύριο Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο η ορκωμοσία.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός