«Έφυγε» από τη ζωή ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γυμναστών Κω & του “ΚΑΟ Φιλίνος”, Βασίλης Χατζηπαυλής

2000

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Προέδρου του Κωακού Αθλητικού Ομίλου «Φιλίνος», και Προέδρου του Συλλόγου καθηγητών φυσικής αγωγής Κω, Βασίλη Χατζηπαυλή του Δημητρίου, σε ηλικία μόλις 56 ετών, σήμερα το απόγευμα.

Ήταν γνωστό σε όλους ότι ο Βασίλης έδινε με γενναιότητα μια άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια εδώ και μήνες, ωστόσο σήμερα το απόγευμα αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, μετέβη στο Νοσοκομείο όπου υπέστη ανακοπή.

Ό τι και να γράψουμε για τον Βασίλη είναι πολύ λίγο μπροστά στην συνολική δράση και προσφορά του στα πολιτικά, κοινωνικά, εκπαιδευτικά και αθλητικά δρώμενα του νησιού μας.

Ένας δραστήριος και ενεργός πολίτης με όλη τη σημασία της λέξης.

Εκπαιδευτικός, καθηγητής φυσικής αγωγής, Πρόεδρος του συλλόγου γυμναστών και πρωτεργάτης στην ίδρυση του συλλόγου και στην ενεργοποίησή τους.

Ιδρυτής και Πρόεδρος επί πολλά χρόνια στον Κωακό Αθλητικό Όμιλο Φιλίνος, με πολλές επιτυχίες σε όλα τα τμήματά του (γυναικείο ποδηλασία, ποδηλασία, σκάκι).

Διετέλεσε επίσης παλαιότερα διοικητικό στέλεχος του ΑΣ Ιπποκράτης, με μεγάλη και διαχρονική προσφορά στον αθλητισμό.

Εκπαιδευτικός-καθηγητής φυσικής αγωγής σε πολλά σχολεία του νησιού μας, τελευταία στο 1ο Γυμνάσιο Κω.

Επί σειρά ετών στέλεχος και Γραμματέας στην Τοπική Οργάνωση και στα τοπικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, μέλος και υποψήφιος με τη Δύναμη Αλλαγής, πάντα παρών με προτάσεις, μετριοπάθεια και εποικοδομητικό-ενωτικό λόγο στα κοινά του νησιού μας.

Ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος, πατέρας εξαιρετικών παιδιών και εκπαιδευτικός με γνώσεις, έμφυτη ευγένεια, προσήνεια, συμπονετικότητα και καλοσύνη. Από τα καλύτερα παιδιά της Κω.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι αύριο στις 14:30 στο παλαιό κοιμητήριο Κω.

(ΠΗΓΗ: aegeanews.gr)
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός