Απεβίωσε η 85χρονη Αικατερίνη Καρδούλια – Χατζημιχαλάκη.

3489

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 το πρωί στο Νοσοκομείο Καλύμνου, η Αικατερίνη Καρδούλια – Χατζημιχαλάκη.

Η εκλιπούσα γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1936. Σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στην Αθήνα όπου εργάστηκε ως νοσηλεύτρια στο  «Νοσοκομείο Παμμακάριστος»

Παντρεύτηκε τον Νικόλαο Χατζημιχαλάκη και μετανάστευσαν στη Γερμανία όπου εργάστηκαν για 42 χρόνια.

Επέστρεψαν στην Ελλάδα το 1999. Μετά το θάνατο του συζύγου της επέστρεψε μόνιμα στην ιδιαιτέρα της Πατρίδα της, την Κάλυμνο και διέμενε στην περιοχή Καμάρι.

Δημιούργησε με το σύζυγο της μία όμορφη οικογένεια με τρία εξαιρετικά παιδιά. Τον Κωνσταντίνο, τη Σέβη-Μαρία και τη Λεμονιά.

Αγαπητή, καλοσυνάτη, κοινωνική, σεβάσμια, με το χαμόγελο στα χείλη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 17 Απριλίου 2021 στον ΙΝ Παναγίας Καλαμιώτισσας και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο του Άϊ Γιάννη ,στον οικογενειακό τάφο, όπου έχει ταφεί και ο σύζυγος της Νικόλαος.

 Οι οικογένειες των παιδιών της εκλιπούσας  Κωνσταντίνος Χατζημιχαλάκης, Σέβη – Μαρία Χατζημιχαλάκη και Λεμόνια Βεζυροπούλου – Χατζημιχαλάκη μας έστειλαν την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή για το Νοσοκομείο Καλύμνου που δημοσιεύουμε,

Ο φάρος της οικογένειάς μας, Αικατερίνη Καρδούλια – Χατζημιχαλάκη, έσβησε σήμερα το πρωί στο Γ.Κ.Ν. Καλύμνου, το Βουβάλειο. Θέλουμε να εκφράσουμε οικογενειακώς την βαθύτατή ευγνωμοσύνη και εκτίμηση στους Ιατρούς, το νοσηλευτικό και εργαστηριακό προσωπικό για τον επαγγελματισμό, τον ανθρωπισμό, τον σεβασμό, την εκτίμηση τους, που έλαβε η μητέρα μας τις τελευταίες δεκατέσσερις ημέρες.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός