Ξεκινά την Πέμπτη η ασφαλτόστρωση στον περιφερειακό στις Βίγλες και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην Μ. Εβδομάδα (video)

754

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 ο εκπρόσωπος της 3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ, Νικόλαος Κρούσκος για τα δημόσια έργα που εκτελεί η Εταιρεία του στην Κάλυμνο.

Για την ασφαλτόστρωση στον Περιφερειακό δρόμο στις Βίγλες είπε ότι άρχισε η προεργασία και κάποιες χωματουργικές εργασίες και την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 θα ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση. Εκτιμά ότι σε 5-6 ημέρες, δηλαδή μέσα στην μεγάλη Εβδομάδα ο Περιφερειακός δρόμος θα δοθεί σε κυκλοφορία.

Αμέσως μετά όπως είπε και αφού η κυκλοφορία από Καμάρι μέχρι Ελιές  εκτραπεί μέσω του περιφερειακού δρόμου, θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση της καθίζησης στο Γαϊδουρόραχο. Για το έργο αυτό είπε ότι οι εργασίες θα επισπευσθούν και θα ολοκληρωθούν το δυνατό συντομότερο. Εκτίμηση για ακριβή χρόνο ολοκλήρωσης θα μπορεί να κάνει, αφού θα γίνουν πρώτα οι απαραίτητες εκσκαφές για να καταγραφούν οι αναγκαίες εργασίες υποστύλωσης που θα απαιτηθούν.

Για το έργο του Βρεφονηπιακού σταθμού είπε ότι βρίσκεται στα τελειώματα. εκτελούνται οι εξωτερικοί έγχρωμοι σοβάδες, ,οι ξυλουργικές εργασίες έγιναν ,ο εξοπλισμός της παιδικής χαράς έχει  έλθει, εναπομένουν κάποιες εργασίες στα δάπεδα και μέσα σε 30 ημέρες το έργο θα έχει ολοκληρωθεί.

Τέλος μίλησε για δύο νέα συμβάσεις με το Δήμο με έργα που είχαν δρομολογηθεί από τη Δημαρχία Γαλουζή. Η μία υπογράφηκε και αφορά τσιμεντοστρώσεις, ενώ για τη δεύτερη πήρε την πρόσκληση για υπογραφή και αφορά στην ασφαλτόστρωση στο δρόμο Βοθύνους-Κεφάλα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Νικόλαος Κρούσκος στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

19-4-2021 Ξεκινά την Πέμπτη η ασφαλτόστρωση στον περιφερειακό στις Βίγλες Καλύμνου