Ο Γ.Θανάτσης απαγορεύει στο kalymnos-news.gr να ασχολείται με θέματα της ΑΝΕΚ και με τη «μισή αλήθεια» δικαιολογεί τις ευθύνες του για την «καμένη» μηχανή του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ»

1250

Με αφορμή σημερινό μας δημοσίευμα μας με τίτλο: «Στρίβειν δια του αρραβώνος» για 2 μέλη του ΔΣ της ΑΝΕΚ που καλούσαν το kalymnos-news.gr να κάνει ρεπορτάζ για καταγγελίες τους (που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ) και που αποτελούσε απάντηση στην “πρόσκληση-πρόκληση” που δεχθήκαμε από 2 μέλη του ΔΣ της ΑΝΕΚ, από τον Πρόεδρο της Εταιρίας λάβαμε δελτίο τύπου με το οποίο:

1.Μας “καλεί για τελευταία φορά, να πάψουμε να ασχολούμαστε με θέματα της εταιρείας

2. Αναφέρει για την «καμένη» μηχανή του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ» (Αύγουστος 2013) ότι η υπόθεση της μηχανής που βρίσκεται σε δικαστική διεκδίκηση και θα είχε ολοκληρωθεί σε πρώτο βαθμό , αν δεν υπήρχε η καταγγελία του  Μιχάλη  Λελέκη, την οποία χρησιμοποίησε η ασφαλιστική εταιρεία προκειμένου να μην πληρώσει , ως όφειλε.

3. Μας επισημαίνει  επίσης ότι όσο λιγότερο ασχολούμαστε με τα θέματα της ΑΝΕΚ τόσο λιγότερο κακό της κάνουμε και θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η ΑΝΕΚ δεν προσφέρεται ως πεδίο  πολιτικών ή παραταξιακών αντιπαραθέσεων, γιατί είναι ανώνυμη εταιρεία.

Πολύ σύντομα να απαντήσουμε:

Α. Για την απαγόρευση να ασχολούμαστε με την ΑΝΕΚ , να πούμε στον έμμισθο Πρόεδρο Γ.Θανάτση,προφανώς συντάκτη  του κειμένου, ότι η ΑΝΕΚ δεν είναι “κληρονομιά από κάποιο παππού τους” αλλά το πλειοψηφικό πακέτο που εκπροσωπεί η σημερινή Διοίκηση ανήκει στον ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟ ΛΑΟ.

Β Για την καταγγελία Λελέκη λένε την «μισή αλήθεια». Άποκρύπτουν επιμελώς ότι κατατέθηκε στις αρχές Μαίου 2013, αφορούσε την μία από τις δύο μηχανές και όχι αυτή  που τελικά “κάηκε” μετά από 3,5μήνες τον Αύγουστο 2013 και για την οποία “εκκρεμεί” η δικαστική διεκδίκηση από την Ασφαλιστική εταιρεία.

Δεν θα επεκταθούμε σε περισσότερα, αφού τα «καλύτερα έρχονται» για τον έμμισθο Πρόεδρο της ΑΝΕΚ θυμίζοντας του από το αρχείο της “ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ” που τώρα επικαλείται, τι έλεγε το 2013 ως Πρόεδρος όταν “κάηκε” η μηχανή και τις διαβεβαιώσεις που έδινε δημόσια,αλλά και πολλά άλλα.

 Παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου και τα συνοδευτικά του όπως μας στάλθηκαν από ΑΝΕΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΗΣ GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ “ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ”ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Μ. ΛΕΛΕΚΗ