Το Πάσχα που θα γιορτάσουμε είναι και φέτος για δεύτερη χρονιά διαφορετικό λόγω πανδημίας και μέτρων και ο φακός του kalymnos-news.gr αναζήτησε κάτι που θα γλυκάνει.
Μια τέτοια επιλογή αποτελεί και το ζαχαροπλαστείο ΒΟΥΡΟΣ στην Κάλυμνο, με τη δική του ιστορία με παράδοση, το οποίο επισκεφτήκαμε και κατέγραψαμε όμορφες, ελκυστικές και «γλυκές εικόνες»
Στο εργαστήριο οι διάδοχοι της οικογενειακής επιχείρησης, τα δύο ξαδέλφια με το όνομα του παππού Μικέ σε πλήρη δράση, να φτιάχνουν παραδοσιακά πασχαλιάτικα τσουρέκια
Οι βιτρίνες στολισμένες εορταστικά, ψυγεία γεμάτα από ποικιλία γλυκών με μοναδικές γεύσεις που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Δείτε το γλυκό ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Mαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς