Πραγματοποιήθηκε ο εμβολιασμός στους κατοίκους της Ψερίμου.(video)

1160

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 1η Απριλίου 2021 ο εμβολιασμός με την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer στους μόνιμους κατοίκους της Ψερίμου.

Η εμβολιαστική ομάδα αναχώρησε από Κάλυμνο στις 11.30 το πρωί με σκάφος του Λιμεναρχείου Καλύμνου.

Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε στον ξενώνα του ΙΝ Παναγίας και εμβολιάστηκαν συνολικά 17 μόνιμοι κάτοικοι της Ψερίμου.

Να σημειώσουμε ότι στην Ψέριμο και στην Τέλενδο ο εμβολιασμός είναι οριζόντιος, ανεξάρτητα ηλικίας, για τους μόνιμους κατοίκους που επιθυμούν.

 Στην εμβολιαστική ομάδα επικεφαλής ήταν ο Ιατρός Αναισθησιολόγος Δημήτρης Σαουλίδης και συμμετείχαν ο Φαρμακοποιός του Νοσοκομείου Καλύμνου Λευτέρης Γκινής, η νοσηλεύτρια χειρουργείου Βαλαντούλα Βαβλά,η ιατρική επισκέπτρια Πόπη  Χατζηδάκη και οι Ιατρικοί επισκέπτες Σωτήρης Βαγιανός και Αντώνης Χειλάς.  

Στην αποστολή συμμετείχε και ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής,ο οποίος έχει αναλάβει το συντονισμό των εμβολιασμών στα δύο νησιά Ψερίμου και Τελένδου. Ο Έπαρχος ευχαρίστησε το ΛΣ και το Λιμενάρχη Καλύμνου για τη διάθεση του σκάφους, το Νοσοκομείο Καλύμνου και τα μέλη της εμβολιαστικής Ομάδας

Ο εμβολιασμός στην Τέλενδο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο μεσημέρι

Δείτε ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς από την αναχώρηση της αποστολής και φωτογραφίες από τον εμβολιασμό.

1-4-2021 Ο Έπαρχος στην Ψέριμο για τους εμβολιασμούςΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός