«Στρίβειν δια του αρραβώνος» για 2 μέλη του ΔΣ της ΑΝΕΚ που καλούσαν το kalymnos-news.gr να κάνει ρεπορτάζ για καταγγελίες τους.

1496

Την λαϊκή ρήση «Στρίβειν δια του αρραβώνος» μας θύμισε η αντίδραση δύο μελών του ΔΣ της ΑΝΕΚ όταν τους ζητήσαμε ενημέρωση στην πρόσκληση (πρόκληση) που έκαναν στο kalymnos-news.gr να ασχοληθεί με την καταγγελία που έκανε Καλύμνιος (πολιτικός) την οποία επικαλέστηκε η Ασφαλιστική Εταιρεία για να μην πληρώσει την μηχανή του “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ” που “κάηκε”

Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Σιδερής ,Γραμματέας του ΔΣ της ΑΝΕΚ σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο fb στις 24 Μαρτίου 2021 γράφει:

Προς τον αγαπητόν μου δημοσιογράφο. Σχετικά με την μηχανή του DOLFIN έχει γίνει γραπτή καταγγελία απο Καλύμνιο (πολιτικό) και αυτήν επικαλέστηκε η ασφαλιστική για να μην πληρώσει την ασφάλεια. Ασχολήσου και λίγο με αυτό το θέμα να μάθουν οι Καλύμνιοι ποιός είναι αυτός ο κύριος επειδή συνεχώς λέτε να ενημερώνετε ο Καλυμνιακός λαός για τα της ΑΝΕΚ.

Στις 27 Μαρτίου 2021 το μέλος του ΔΣ της ΑΝΕΚ Νικήτας Γιαννικουρής με μήνυμα του στην εφημερίδα μας kalymnos-news.gr αναφέρεται στο ίδιο θέμα, ενώ μας κάνει και παρατήρηση για δήθεν «τσιμουδιά» στην υπόθεση!

Το kalymnos-news.gr έκανε το αυτονόητο. Απευθύνθηκε στους δύο καταγγέλλοντες για να ονοματίσουν το πολιτικό πρόσωπο το οποίο υπονοούν και να μας ενημερώσουν τι ακριβώς συνέβη, καθόσον αναφέρονται για μία υπόθεση με την μηχανή του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ» ΝΤΟΛΦΙΝ» που «κάηκε» τον Αύγουστο  2013 και η ΑΝΕΚ διεκδίκησε αποζημίωση 100.000 ευρώ περίπου από την Ασφαλιστική Εταιρεία.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι σήμερα, αν και σχεδόν έχουν περάσει 7,5 χρόνια, καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει από την Εταιρεία για την κατάληξη της υπόθεσης.

Ο Αλέξανδρος Σιδερής με ευγενικό τρόπο μας είπε ότι θα έπρεπε να πάρει πρώτα σχετική άδεια από το Διοίκηση της ΑΝΕΚ και το Δήμαρχο. Αναμείναμε 2 ημέρες για να πάρει την όποια άδεια(!) χρειαζόταν και σε νέα επικοινωνία μας είπε ότι δεν τα κατάφερε να μιλήσει, ενώ σε σχετική ερώτηση να ονοματίσει το πολιτικό πρόσωπο αρνήθηκε να το κάνει.

 Ο Νικήτας Γιαννικούρης το ξέκοψε από την αρχή ,ότι δεν θέλει να μιλήσει και να κατονομάσει το πολιτικό πρόσωπο και έκλεισε με την γνωστή επωδό που χρησιμοποιεί για θέματα της ΑΝΕΚ «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»

 Όπως φάνηκε και τα δύο μέλη του ΔΣ της ΑΝΕΚ ενώ έκαναν πρόσκληση (πρόκληση) στο kalymnos-news.gr να διερευνήσει την υπόθεση ,όταν ήλθε η ώρα να μιλήσουν  και να τεκμηριώσουν τις καταγγελίες τους την έκαναν με «ελαφρά πηδηματάκια» ή όπως λέμε και στον τίτλο μας, χρησιμοποίησαν την τακτική «Στρίβειν δια του αρραβώνος»

Επειδή οι καταγγελίες είναι σοβαρές, η υπόθεση χρονολογείται από το 2013 και αφορά ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσό που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ που πλήρωσε η ΑΝΕΚ για να αντικαταστήσει την «καμένη μηχανή»  με άλλη ανακατασκευασμένη, ο Δήμαρχος και μεγαλομέτοχος της Εταιρείας οφείλει να  βγεί δημόσια να ενημερώσει και να καταγγείλει τα όσα έχουν συμβεί.

Θα αναμένουμε.