Συνεχίζει στο «βαθύ κόκκινο» η Κάλυμνος για 9η εβδομάδα. Αποφύγαμε τα χειρότερα. Παραμένουν Ρόδος και Κως, απεντάχθηκε η Λέρος.

1953

Συνεχίζει στο «βαθύ κόκκινο» η Κάλυμνος για 9η συνεχόμενη εβδομάδα και αποφύγαμε τα χειρότερα με επιπρόσθετα και αυστηρότερα μέτρα αφού τα κρούσματα τον Απρίλιο εκτοξεύτηκαν.

Επίσης στην κατηγορία «βαθύ κόκκινο» παραμένουν  Ρόδος και Κως  ενώ απεντάσσεται η Λέρος που τα 84 ενεργά κρούσματα που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες μειώθηκαν στα 17.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε πριν λίγο ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στη σημερινή ενημέρωση.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει ως kalymnos-news.gr από τις καθημερινές επίσημες ενημερώσεις τις 14 τελευταίες ημέρες του Απριλίου (2-15 Απριλίου) τα ενεργά θετικά κρούσματα που έχουν εντοπιστεί στην Κάλυμνο ανέρχονται στα 224.

Να θυμίσουμε ότι το νησί της Καλύμνου είχε ενταχθεί στο  επίπεδο  ΠΟΛΥ αυξημένου κινδύνου (Βαθύ κόκκινο) από το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 6.00 το πρωί .

Στην Κάλυμνο θα ισχύουν τα ίδια μέτρα , ενώ ξεκινά η λειτουργία των Σχολών οδηγών με προϋποθέσεις

Είναι φανερό ότι κανείς εφησυχασμός δεν επιτρέπεται, καμία χαλάρωση. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων απ’ όλους.

Στην Κάλυμνο θα ισχύουν τα ίδια μέτρα με την προηγούμενη εβδομάδα ,ενώ ξεκινά η λειτουργία των Σχολών οδηγών με προϋποθέσεις.

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση μας.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός