“Έφυγε”από τη ζωή ο γνωστός Κώος δικηγόρος Τάσος Ασλάνης.

729

“Έφυγε” σήμερα Δευτέρα 24 Μαίου 2021, από τη ζωή ο γνωστός Κώος δικηγόρος Αναστάσιος(Τάσος) Ασλάνης σε ηλικία 75 ετών

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και άριστος επιστήμονας,άσκησε τη δικηγορία στο νησί της Κω με υποδειγματικό τρόπο ,με υπευθυνότητα, με σοβαρότητα,με αξιοπρέπεια ,με σεβασμό και ευαισθησία,με συνεργασία.

Διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στο ΔΣ του Νοσοκομείου Κω

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητείας ως έφεδρος αξιωματικός του Πυροβολικού και είχε ιδιαίτερη αγάπη στην 80 ΑΔΤΕ, ενώ υπήρξε για πολλά χρόνια νομικός σύμβουλος και εκπροσωπούσε το ΤΕΘΑ στην Κω.

Άνθρωπος ευρυμαθής, χαμηλών τόνων, σεμνός, αξιοπρεπής, μετρημένος, πάντα ήρεμος, ευγενικός και εξυπηρετικός.

Άριστος οικογενειάρχης, παντρεμένος με την Τέρπω Ιωαννίδου, πατέρας δύο πολύ αξιόλογων παιδιών του Κώστα δικηγόρου και του Γιάννη επιχειρηματία, καθώς και παππούς.

Η εξόδιος ακολουθία όπως ανακοινώθηκε θα γίνει αύριο Τρίτη, το μεσημέρι, στο νέο κοιμητήριο Κω, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο λόγω των αυστηρών μέτρων για την πανδημία.

Σχετική ανάρτηση έκανε γιός του Κώστας Ασλάνης ,δικηγόρος που αναφέρει: Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μας πατέρας... Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του… Λόγω της πανδημίας παρακαλούμε θερμά να στείλετε νοερά τη συμπαράσταση σας. Για τον ίδιο λόγο η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, ώστε η αγάπη κ η συμπαράσταση να μην μετατραπούν σε πηγή κινδύνου.

Ψηφίσματα εκδόθηκαν από το δικηγορικό Σύλλογο Κω και το Νοσοκομείο Κω.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩ

Στο θλιβερό άκουσμα του θανάτου του συνταξιούχου συναδέλφου και τ. μέλους του Συλλόγου μας Αναστάσιου Ασλάνη του Κωνσταντίνου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κω συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

  • Να εκφραστούν τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του Συλλόγου στην οικογένεια και σε όλους τους συγγενείς του εκλιπόντος.
  • Να παρακολουθήσει το Διοικητικό Συμβούλιο την νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.
  • Να κατατεθεί στη μνήμη του το ποσό των 200,00€ υπέρ του Συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κω Νισύρου.
  • Να εκφωνήσει επικήδειο ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω.
  • Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο.
Ο ΠρόεδροςΟ Γεν. Γραμματέας
Εμμανουήλ Στ. ΧατζηάμαλλοςΔημήτριος Ν. Δρόσος
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ», εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του αγαπητού συμπατριώτη μας Αναστασίου Ασλάνη. Ο Αναστάσιος Ασλάνης, εκτός από εξαιρετικός δικηγόρος, διετέλεσε και Διοικητής του Νοσοκομείου μας. Όλοι θα τον θυμόμαστε για την καλοσύνη, την αξιοσύνη, την αμεροληψία και την προσφορά του στην κοινωνία μας. Ο Θεός να τον αναπαύσει. Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ

    ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

(Πληροφορίες από aegeanews.gr)
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός