Αγκαλιάζουμε τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου!

971

H NNHellas αγκαλιάζει τα νησιά των Δωδεκανήσων  με ένα νέο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στην υγεία σας είμαστε κοντά, ακόμα και αν είστε μακριά. Το νέο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της NNHellas αγκαλιάζει τα ακριτικά νησιά της Δωδεκανήσου μας, προσφέροντας την υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr Online χωρίς κόστος.

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η νέα αυτή πρωτοβουλία περιλαμβάνει περισσότερους από 10.000 κατοίκους της ακριτικής Περιφερειακής Ενότητας της Δωδεκανήσου, συμπεριλαμβανομένων όλων των αποδεκτών κοινωνικής μέριμνας.

Έτσι, στο πρόγραμμα εντάσσονται όλοι οι κάτοικοι των 15 απομακρυσμένων Δήμων της Δωδεκανήσου που λαμβάνουν υποστήριξη από τις Δομές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς και το σύνολο των κατοίκων των Δήμων Αγαθονησίου, Λειψών, Κάσου, Νισύρου, Μεγίστης (Καστελλόριζο), Τήλου και Χάλκης. 

Τι είναι όμως το Dr Online που προσφέρει η ΝΝ Hellas?

Το Dr Online είναι μια εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες και είναι διαθέσιμηόλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Google Play και Apple Store και μπορούν όλοι να την κατεβάσουν χωρίς κόστοςσε smartphone ή tablet. Ο κάθε χρήστης κάνει εγγραφή χρησιμοποιώντας το μοναδικό όνομα και κωδικό που θα παραλάβει από υπεύθυνους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Στη συνέχεια, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να επικοινωνήσει απευθείας με ιατρούς για οποιοδήποτε θέμα υγείας τον απασχολεί.  Αν απαιτείται περαιτέρω αξιολόγηση, οι γιατροί συμβουλεύουν τους χρήστες σε ποιον εξειδικευμένο συνάδελφό τους θα πρέπει να απευθυνθούν ή αν είναι απαραίτητο να μεταβούν σε κάποιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σχετικά voucherπου θα παραλάβουν οι δικαιούχοι του προγράμματος θα έχουν ισχύ για έναν ολόκληρο χρόνο, από την 1η Μαΐου 2021, ως και την 30η Απριλίου 2022.

ΝΝ Hellas: Έμπρακτη Δέσμευση στην Κοινωνία

Η NN Hellas, σταθερή στις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», ξεκίνησε τη νέα πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αποδεικνύοντας  την έμπρακτη δέσμευσή της προς την ελληνική κοινωνία. Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, η εταιρία προσφέρει δωρεάν πρόσθετες υπηρεσίες στον άξονα της Υγείας που αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα.

Η κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NNHellas, δήλωσε σχετικά :«Με την πρωτοβουλία μας αγκαλιάζουμε τα Δωδεκάνησα, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας που καλύπτουν την απόσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διαθέτουμε σε περισσότερους από 10.000 ακρίτες μια πρωτοποριακή υπηρεσία, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την έμπρακτη δέσμευσή μας προς την ελληνική κοινωνία».

Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κα. Χαρούλα Γιασιράνη, επίσης έδωσε τη δική της τοποθέτηση για τη χορηγία αυτή: «Δίνουμε καθημερινά και με την καρδιά μας τον καλύτερό μας εαυτό για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, αξιοποιώντας ταυτόχρονα αξιέπαινες ενέργειες όπως αυτή της NNHellas, για την προστασία της υγείας σε μια εποχή που καθίσταται πιο απαραίτητο από ποτέ».

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια της NNHellas εδώ .
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός