Αφόρητη η κατάσταση με τα σκουπίδια στην Ενορία Υπαπαντής και τα δικαιολογημένα παράπονα των περίοικων (video)

637

Ο φακός του kalymnos-news.gr μετά από τηλεφωνήματα περιοίκων, βρέθηκε την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στην περιοχή της Ενορίας Υπαπαντής και συγκεκριμένα στο σημείο απέναντι από το Ιατρείο του αείμνηστου Γιάννη Ξυπολυτά , όπου από την Υπηρεσία καθαριότητας έχουν τοποθετηθεί δύο μεγάλοι κάδοι απορριμμάτων.

‘Η πρώτη εικόνα που αντικρίσαμε, οι κάδοι γεμάτοι μέχρι πάνω και τα απορρίμματα να ξεχειλίζουν ,πεσμένα κάτω και με τις γάτες να κάνουν «πάρτι». Η εικόνα απαράδεκτη , η δυσοσμία  και η όλη κατάσταση αφόρητη.

Για το πρόβλημα που υπάρχει, μας μίλησαν δύο περίοικοι οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτηση  τους για αυτή την κατάσταση  που βιώνουν δίπλα στα σπίτια τους καθημερινά και περιέγραψαν πολύ γλαφυρά για το πρόβλημα  που υπάρχει. Όπως μας είπαν οι δύο αυτοί κάδοι είναι  οι μοναδικοί που υπάρχουν σε όλη της ευρύτερη περιοχή, με  αποτέλεσμα να έρχονται από τις γύρω περιοχές για να εναποθέσουν τα σκουπίδια τους.

 Το kalymnos-news.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο καθημερινότητας Παντελή Ζωίδη και τον ενημέρωσε για το πρόβλημα.

Σήμερα πρωί επισκέφτηκε και πάλι  τον χώρο απ’ όπου είχαν απομακρυνθεί τα απορρίμματα, αλλά όπως μας είπε περίοικος το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί, αν δεν τοποθετηθούν οι απαραίτητοι κάδοι απορριμμάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

17-5-2021 Ανυπόφορη η κατάσταση με τα σκουπίδια στην Εν.Υπαπαντής