Βασίλης Α. Υψηλάντης: Ικανοποίηση για τη νέα ακτοπλοϊκή γραμμή Κω-Αστυπάλαιας, που υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

287

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον υφυπουργό Ναυτιλίας, κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάδο.

Κατά τη συνάντησή τους συζήτησαν θέματα, που αφορούν τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις της Δωδεκανήσου καθώς επίσης και την εξέλιξη των λιμενικών έργων στον νομό. Ένα από τα σημαντικά ζητήματα ήταν το θέμα των θαλασσίων πηγών εισόδου στα νησιά μας και ζητήματα, τα οποία άπτονται του θαλασσίου τουρισμού και του yachting.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και παρέθεσε θέματα θαλασσίου τουρισμού ο κ. Αναστάσιος Κωνσταντάρος, σύμβουλος ανάπτυξης θαλάσσιου τουρισμού και διοργανωτής του «Σαλονιού σκαφών» στη Ρόδο.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα γραμμή Κω-Αστυπάλαιας, που υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης αλλά και για τις πολύ καλές θαλάσσιες συγκοινωνίες, με τις οποίες εξυπηρετούνται πλέον τα νησιά μας.