Βρέθηκε λύση για τη διακομιδή της 64χρονης ασθενούς με covid-19 από Κάλυμνο  στη Σάμο με πλωτό σκάφος του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

2928

Βρέθηκε λύση τελικά, με τη διακομιδή της 64χρονης ασθενούς με covid-19 από Κάλυμνο  στη Σάμο με πλωτό σκάφος του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Η ασθενής που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Καλύμνου, την περασμένη Πέμπτη διασωληνώθηκε προκειμένου να διακομιστεί σε Νοσοκομείο αναφοράς και εισαχθεί  σε μονάδα ΜΕΘ, όπως κρίθηκε αναγκαίο από τους θεράποντες ιατρούς.

Όμως προέκυψαν διάφορα προβλήματα και αστάθμητοι παράγοντες που δεν επέτρεψαν τη διακομιδή .Μία μεγάλη περιπέτεια . Σχετικό ρεπορτάζ μας μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Τελικά με την επιμονή της Διοίκησης του Νοσοκομείου και τις συνεχείς επικοινωνίες και ενέργειες, βρέθηκε λύση και ήδη αυτή την ώρα, σήμερα Κυριακή πρωί 16 Μαΐου 2021 βρίσκεται σε εξέλιξη η διακομιδή της με πλωτό μέσο του Λιμεναρχείου Καλύμνου στη Σάμο, προκειμένου στη συνέχεια να εισαχθεί στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Το πλωτό του Λιμεναρχείου αναχώρησε από το λιμάνι της Καλύμνου στι; 11.10 το πρωί.

Την ασθενή συνοδεύει ο ιατρός Αναισθησιολόγος του Νοσοκομείου Καλύμνου Παύλος Μακαρούνας και η νοσηλεύτρια χειρουργείου Ειρήνη Τυρίκου. Τόσο το πλήρωμα του πλωτού όσο και οι συνοδοί της ασθενούς φορούν τις προβλεπόμενες στολές ασφαλείας.

Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και η 64χρονη σύντομα να επιστρέψει σπίτι της και στην οικογένειας της.

Δείτε ένα μικρό video και φωτογραφίες του Μάμα Χαραμαντά

Διακομιδή 64χρονης ασθενούς με covid-19 από Κάλυμνο  στη Σάμο με πλωτό σκάφος του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ