Με γρήγορους ρυθμούς οι εμβολιασμοί– Ξεκίνησε η 3η γραμμή-Η Προϊσταμένη της Μονάδας covid-19 Ε.Τάλλια για την κατάσταση που επικρατεί.(video)

1453

Με γρήγορους ρυθμούς και μεγάλη προσέλευση,ιδιαίτερα νέων, συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Καλύμνου.

Σήμερα Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 ξεκίνησε τη λειτουργία  και η 3η εμβολιαστική γραμμή με το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Όπως μας είπε η Νοσηλεύτρια Βαλαντούλα Βαβλά σήμερα υπήρχαν ραντεβού για 250 περίπου εμβολιασμούς με το μονοδοσικό Johnson & Johnson και 100 περίπου με το pfizer .

Επίσης στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε η Προϊσταμένη της Μονάδας covid-19 Ευδοκία Τάλλια για την κατάσταση που επικρατεί.

Μέσα από την Μονάδα covid-19 η Ευδοκία Τάλλια είπε μεταξύ άλλων:

Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη ,έχουν γεμίσει όλα τα κρεβάτια της Μονάδας και γίνεται μεταφορά της Παθολογικής κλινικής στον πάνω όροφο, προκειμένου στο ισόγειο να χρησιμοποιηθεί για την φιλοξενία ασθενών με covid-19 που είναι αρνητικοί ή κατάσταση τους είναι καλή. Έτσι όπως είπε θα αδειάσουν κρεβάτια από τη Μονάδα covid-19 προκειμένου να νοσηλευτούν ασθενείς που έχουν ανάγκη.

Επίσης αναφέρθηκε στους ελέγχους που γίνονται με rapid test σημειώνοντας ότις τις τελευταίες ημέρες έχουν μειωθεί  τα κρούσματα και αυτό όπως είπε είναι θετικό.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

19-5-2021 Ξεκίνησε την λειτουργία του και το 3ο εμβολιαστικό κέντρο στο Νοσοκομείο Καλύμνου