Ξεπέρασαν τις 145.000 θεάσεις τα βίντεο-ρεπορτάζ στο κανάλι του kalymnos-news.gr στο Youtube  τις τελευταίες 28 ημέρες.

1316

Ξεπέρασαν τις 145.000 θεάσεις τα βίντεο-ρεπορτάζ και η εκπομπή «Εν Καλύμνω τώρα» στο κανάλι του kalymnos-news.gr στο Youtube  τις τελευταίες 28 ημέρες

Συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα από 19 Απριλίου-16 Μαΐου 2021 καταγράφηκαν 145.889  θεάσεις . Αριθμός υψηλότερος από τις θεάσεις προηγούμενων καταμετρήσεων διαστήματος 28 ημερών, που κυμαίνονται από τις 118.000-147.00,  δείχνοντας μία αξιοσημείωτη δυναμική.

Να σημειώσουμε ότι το κανάλι  του kalymnos-news.gr στο Youtube, σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις κατέχει την πρώτη θέση σε θεάσεις σε όλη τη Δωδεκάνησο  και έχει  7.322 συνδρομητές .

 Η άνοδος και η δυναμική του καναλιού μας  στο Youtube  με τις θεάσεις να ανεβαίνουν καθημερινά είναι φανερή.

 Τα ρεπορτάζ και τις εκπομπές του kalymnos-news.gr παρακολουθούν καθημερινά χιλιάδες φίλοι απ’ όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη,από παντού όπου υπάρχουν Καλύμνιοι, όλων των ηλικιών.

Πριν παραθέσουμε τα επίσημα στατιστικά των τελευταίων 28 ημερών από το κανάλι μας στο youtube, με ηλικίες που μας παρακολουθούν καθώς και τις γεωγραφικές τοποθεσίες από όπου μας παρακολουθούν οι χιλιάδες κυριολεκτικά τηλεθεατές μας, να επισημάνουμε  πως οι θεάσεις (views) συγκεκριμένα από το youtube δεν προσμετρώνται σαν κλικ -δηλαδή αν μια συγκεκριμένη IP διεύθυνση -τηλεθεατής δει ένα συγκεκριμένο βίντεο και 10 και 20 και 30 φορές σε μια μέρα αυτό θα προσμετρηθεί ως 1 view και όχι ως 10 ,20 ή 30.

Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται οι 145.889 θεάσεις στο χρονικό διάστημα 19 Απριλίου-16 Μαΐου 2021

Στον επόμενο πίνακα τα ποσοστά θεάσεων ανά ηλικιακή ομάδα.

Μας παρακαλουθούν όλες οι ηλικιακές ομάδες και δεν είναι τυχαίο ότι τα βίντεο-ρεπορτάζ και η εκπομπή «Εν Καλύμνω τώρα» απευθύνονται σε όλες στις ηλικίες.

Ο παρακάτω πίνακας  δείχνει τις γεωγραφικές τοποθεσίες.

 Από την Ελλάδα με ποσοστό 67.1% την Αυστραλία να ακολουθεί με 10,9% και την Αμερική στην Τρίτη θέση με 5,8 %

Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι το ειδησεογραφικό site kalymnos-news.gr σύμφωνα με τις επίσημες καταγραφές κατέχει την 1η θέση σε επισκεψιμότητα στο Βόρειο Συγκρότημα Δωδεκανήσου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες αναγνώστες μας και τηλεθεατές μας, που μας εμπιστεύονται και καθημερινά ενημερώνονται από το site μας και το κανάλι μας στο Youtube .

Τους ευχαριστούμε και για τα δεκάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα καθημερινά για να εκφράσουν την αγάπη τους,τις ευχαριστίες τους και την εμπιστοσύνη τους.

 Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά ,με αγάπη ,σεβασμό και υπευθυνότητα σε αυτό που κάνουμε, εδώ και 20 χρόνια για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και να ανακοινώσουμε ότι σύντομα θα υπάρχει η  δυνατότητα να μας παρακολουθούν και από το διαδικτυακό ραδιόφωνο του kalymnos-news.gr
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός