Ο εφημέριος του ΙΝ Αγίου Θεολόγου π. Νικόλαος Καζαβούλης για την τήρηση των μέτρων προστασίας από covid-19 στην ενορία του(video)

841

Tην ακριβή τήρηση των προβλεπομένων μέτρων προστασίας από covid-19, ζητά ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Θεολόγου στην Πόθια Καλύμνου π. Νικόλαος Καζαβούλης

Με μία κατατοπιστική ανακοίνωση που ανάρτησε έξω από τα γραφεία του Ιερού Ναού ζητά την τήρηση των μέτρων από όλους τους ενορίτες , την υποχρεωτική μάσκα, ενώ καθορίζει επακριβώς τα άτομα που θα πρέπει να βρίσκονται εντός του Ναού, στους ξενώνες και στον προαύλιο χώρο.

 Όπως ο ίδιος λέει εντός του Ναού κατά την τέλεση της θείας  λειτουργίας μπορούν να βρίσκονται μέχρι 6 άτομα ,στον μεγάλο ξενώνα μέχρι τρία άτομα και στον μικρό ξενώνα ένα άτομο επίσης στον προαύλιο χώρο ένα άτομο ανά 10 τμ.

Ο π. Νικόλαος Καζαβούλης έκανε έκκληση και στους άλλους Ιερείς να εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα μέτρα  και όπως χαρακτηριστικά είπε προσβληθήκαμε από τον ιό 14 ιερείς .

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

31-5-2021 Ο πάτερ Καζαβούλης από τον Ι.Ν. Αγίου Θεολόγου για τα μέτρα κατά του covid19Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός