Ο ιατρός Ν.Γαβαλάς για το διορισμό του στα ΠΙ Βαθέος και Ψερίμου και για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την παραλαβή του ιατρικού εξοπλισμού (video)

651

Ο φακός του  kalymnos-news.gr επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 27 Μαίου 2021, το Περιφερειακό Ιατρείο στο Βαθύ Καλύμνου και συνομίλησε με τον Ιατρό Νικόλαο Γαβαλά.

Η συζήτηση εστιάστηκε στο θέμα παράδοσης και παραλαβής του υγειονομικού εξοπλισμού που χορηγεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τα Ιατρεία Βαθύ και Ψερίμου.

Όπως δημόσια έχει αναφέρει ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής,ο εξοπλισμός βρίσκεται σε αποθήκες του Επαρχείου και παρά τις αλλεπάλληλες επιστολές του προς τη 2η ΔΥΠΕ δεν έχει πάρει σαφή απάντηση σε ποιο υπεύθυνο θα πρέπει να τον παραδώσει.

Ο Νικόλαος Γαβαλάς που όπως είπε είναι ο διορισμένος Ιατρός των 2 Περιφερειακών ιατρείων, ανέφερε, ότι είναι αυτός που θα πρέπει να τα παραλάβει ,συμφωνώντας με όσα υποστηρίζει ο ΙΣΕΚ.

 Στην επισήμανση ότι η 2η ΔΥΠΕ δεν έχει δώσει τέτοια εντολή και έχει ενημερώσει τον Έπαρχο να περιμένει μέχρι νεωτέρας ο Ν.Γαβαλάς απάντησε ότι, ο Έπαρχος ακολούθησε τη γραφειοκρατική τυπική διαδικασία ενώ θα μπορούσε να τα παραδώσει στον ίδιο.

Τέλος ο Ν.Γαβαλάς για τον διορισμό του στα Περιφερειακά Ιατρεία Βαθύ και Ψερίμου είπε, ότι έχει γίνει από τις 20 Φεβρουαρίου 2021 ,ήδη έχει πληρωθεί για τρεις μήνες ,ενώ έχει υποβάλει και κατάσταση εφημεριών για να πληρωθεί.

‘Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ν.Γαβαλάς στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

27-5-2021 Συνέντευξη με τον Ιατρό Νικόλαο ΓαβαλάΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός