Το πιάτο του Καλύμνιου σεφ Μιχάλη Μάρθα στο MasterChef της Πέμπτης 20 Μαϊου.

1160

Άγρια πάπια με Duxelles από φακές, με συκωτάκια πουλιών και γλάσο από τον ζωμό της με ξύδι μυρτιάς.

“Άγρια πάπια με Duxelles από φακές, με συκωτάκια πουλιών και γλάσο από τον ζωμό της με ξύδι μυρτιάς” το πιάτο του γνωστού Καλύμνιου σεφ Μιχάλη Μάρθα στο MasterChef χθες Πέμπτη 20 Μαϊου 2021 στο οποίο διαγωνίστηκαν οι παίκτες για να επιλεγεί η τελική πεντάδα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Άγρια πάπια με Duxelles από φακές, με συκωτάκια πουλιών και γλάσο από τον ζωμό της με ξύδι μυρτιάς.