Απολογισμός δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών 26η Ιουνίου 2021 από Πολυδύναμο Κέντρο ΚΕΘΕΑ Καλύμνου.

86

Με ιδιαίτερη χαρά ολοκληρώθηκαν οι δράσεις παρέμβασης και ευαισθητοποίησης του Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.
Σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αντιμετώπισης των Εξαρτήσεων ν.Ρόδου (που είναι ενταγμένη στο Ε.Π “Νότιο Αιγαίο2014-2020” και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) την Τρίτη 22/6/2021 στο νησί της Καλύμνου από τις 9:00πμ-14:00μμ διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό στα εμπορικά καταστήματα, τα φαρμακεία καθώς και τις Δημόσιες Υπηρεσίες της Πόθιας όπως επίσης και της Χώρας Καλύμνου. Εν συνεχεία από τις 18:00μμ-21:00μμ έλαβαν χώρα αντίστοιχες δράσεις στο Βάθύ της Καλύμνου καθώς και στην κεντρική πλατεία της Πόθιας.

Το κοινό ενημερώθηκε για θέματα εξαρτήσεων καθώς και για τις υπηρεσίες του Κέντρου.

Τέλος όσον αφορά το εικαστικό δρώμενο (graffiti-τοιχογραφία) που είχε προγραμματιστεί, λόγω κωλύματος που παρουσιάστηκε στους προβλεπόμενους χρόνους προγραμματισμού αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σε κάποιον από τους προσεχείς μήνες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την τοπική Κοινωνία της Καλύμνου και τους τοπικούς Φορείς για την θερμή υποστοστήριξη στο έργο μας.

Με εκτίμηση
Το Θεραπευτικό Προσωπικό Π.Κ.Κ-ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ