Για το Νοέμβριο πηγαίνει η έναρξη του έργου αποκατάστασης της καθίζησης-υποσκαφής στον Επαρχιακό δρόμο στο Γαϊδουρόραχο.

211

 Η δημοσιοποίηση  ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες  θα ξεκινούσε το έργο της αποκατάστασης της καθίζησης-υποσκαφής στον επαρχιακό δρόμο στο Γαϊδουρόραχο, δημιούργησε αντιδράσεις,  με τους Επαγγελματίες Τουρισμού Καλύμνου να στέλνουν επιστολή στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο την οποία κοινοποίησαν σε Έπαρχο και Δήμαρχο, θέτοντας τα προβλήματα που θα προκύψουν σε περίπτωση που το έργο ξεκινήσει άμεσα, εν μέσω τουριστικής περίοδο.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Επάρχου Μανώλη Μουσελλή που απέστειλε σχετικό έγγραφο προτείνοντας την έναρξη των εργασιών μετά το τέλος Οκτωβρίου.

 Χθες υπήρξε συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων με τον εκπρόσωπο της Εταιρείας 3Κ Νικόλαο Κρούσκο  προκειμένου να συζητηθεί η πορεία των έργων της Περιφέρειας που εκτελεί η εν λόγω εταιρεία.

 Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε και το έργο της αποκατάστασης της υποσκαφής και αποφασίστηκε να δοθεί η απαιτούμενη παράταση ολοκλήρωσης του έργου ώστε να ξεκινήσει αυτό, το Νοέμβριο μετά την τουριστική σαιζόν. Ήδη το θέμα συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας και εγκρίθηκε η σχετικά παράταση  του έργου «Αντιστήριξη τμήματος οδού από Γαϊδουρόραχο προς Μυρτιές Νήσου Καλύμνου» όπως είναι ο τίτλος.