Διάκριση για το 8ο Νηπιαγωγείο Καλύμνου στον πανελλήνιο διαγωνισμό  «Education Leaders Awards» κατηγορία «Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης (video)

1158

Διάκριση για το 8ο Νηπιαγωγείο Πόλεως Καλύμνου που πήρε  το ασημένιο βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Education Leaders Awards» στην κατηγορία «Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης».

Για τη δράση «Γίνε ο ήρωας της ελληνικής Μεσογείου» των παιδιών μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr η Διευθύντριας  του 8ou νηπιαγωγείου  Γεωργία Παπαδοπούλου με ευθύνη της οποίας υλοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2020-2021.

Τα μικρά παιδιά συμμετείχαν σε πλήθος βιωματικών δράσεων, έλυσαν γρίφους και έφεραν εις πέρας αποστολές που αφορούσαν στην αναγνώριση και προστασία των θαλάσσιων ζώων της ελληνικής Μεσογείου που απειλούνται με εξαφάνιση, όπως φώκιες, δελφίνια και χελώνες καρέτα-καρέτα.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς αλλά και ένα μικρό video που μας παραχώρησε το Νηπιαγωγείο όπου ακούγονται και οι φωνές των μικρών παιδιών

3-6-2021 Διάκριση για το 8ο Νηπιαγωγείο Καλύμνου
=
Ζώα της θάλασσας υπό εξαφάνιση. Θα τα προστατέψεις; 8ο Νηπιαγωγείο Καλύμνου