Ε. Κλήμη: Η ημέρα μας στο Κάμπελ Οχάϊο ξεκινά με την ενημέρωση μας για τα νέα της Καλύμνου από την εκπομπή του kalymnos-news.gr (video)

1097

Ο φακός του kalymnos-news.gr συνάντησε την ομογενή Ευδοξία Κλήμη που βρίσκεται στην Ιδιαιτέρα της Πατρίδα την Κάλυμνο μαζί με το σύζυγο της τη για ολιγοήμερες διακοπές.

 Με την Ευδοξία Κλήμη που διαμένει με την οικογένεια της στο Κάμπελ Οχάϊο των ΗΠΑ, είχαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Η Ευδοξία μας μίλησε για το  Κάμπελ Οχάϊο και την Καλυμνιακή κοινότητα που είναι αρκετά μεγάλη. Για τα έθιμα της Καλύμνου που διατηρούν, για το πώς πέρασαν στην πανδημία

Όπως μα λέει η Ευδοξία η ημέρα της ξεκινά καθημερινά, παρακολουθώντας στις 7.00 το πρωί  μέσω του καναλιού του kalymnos-news.gr στο youtube την εκπομπή «Εν Καλύμνω.. τώρα» και ενημερώνετε για όλα τα νέα της Καλύμνου, ενώ αρέσουν τα ρεπορτάζ με τους περιπάτους σε διάφορες περιοχές του νησιού. Και φυσικά είναι κάτι που το κάνουν όλοι οι ομογενείς μας  μαθαίνοντας καθημερινά το τι συμβαίνει στην Ιδιαιτέρα τους Πατρίδας.

Η  Ευδοξία ασκεί και καλοπροαίρετη  κριτική  για προβλήματα καθημερινότητας που αναδεικνύουμε μέσα από τα ρεπορτάζ μας όπως καθαριότητα, στάθμευση ,κυκλοφοριακό κα.

Δείτε τα όσα είπε στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς 

25-6-2021 Η Ευδοξία Κλήμη από το Ohio των Ηνωμένων Πολιτειών ΑμερικήςΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός