Παρουσία του Επάρχου Μ.Μουσελλή και του Ταξίαρχου Διευθυντή Β΄Δνσης Δωδεκανήσου έγινε η παράδοση στο ΑΤ Καλυμνίων ενός καινούργιου οχήματος δωρεά της ΠΝΑ (video)

673

 Με μία σεμνή τελετή και με αγιασμό που τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Παϊσιος σήμερα Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 στις 11.00 το πρωί στην Πλατεία Επαρχείου-Μητρόπολης έγινε η παράδοση –παραλαβή, ενός καινούργιου περιπολικού οχήματος στο ΑΤ Καλυμνίων.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Β’ Διεύθυνσης Δωδεκανήου (Κως) Ταξίαρχος Λουκάς Θάνος , ο  Διοικητής του ΑΤ Καλυμνίων Αστυνόμος Α’ Ευάγγελος Καραθάνος, ο Πρόεδρος ΔΣ  της Ένωσης Αστυνομικών  Υπαλλήλων Β΄ Δωδεκανήσου Αντώνιος Κυδωνάκης

 Επίσης ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Σταυλάς ,η Αντιδήμαρχος Ρένα Μαγκάκη ,ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου Μιχάλης  Μπούκης και στελέχη του ΑΤ Καλύμνου

Να θυμίσουμε ότι το νέο όχημα προέρχεται από το έργο  «Εξοπλισμός Αστυνομικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για δράσεις οδικής ασφάλειας», συνολικού προϋπολογισμού 1.εκατομμυρίου , που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020», σε συνέχεια της απόφασης του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου για παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας των μεταφορών από τους ευρωπαϊκούς πόρους που διαχειρίζεται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η προμήθεια περιλάμβανε

Α. 23 Επιβατικά Αυτοκίνητα σύγχρονης κατασκευής, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας με κλειστό ενιαίο αμάξωμα και κατάλληλες διαστάσεις για άνετη μεταφορά πέντε (5) ατόμων

Β. 12 Αστυνομικά Αυτοκίνητα τύπου SUV (τεμ. 12) υπηρεσιακού χρωματισμού τύπου 4X4, σύγχρονης κατασκευής και αντιρρυπαντικής τεχνολογίας με κλειστό, ενιαίο μεταλλικό αμάξωμα και κατάλληλες διαστάσεις για άνετη μεταφορά πέντε (5) ατόμων.

Γ. 4 Επιβατικά αυτοκίνητα εννέα θέσεων σύγχρονης κατασκευής και αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. (Πρότυπο Euro 6 ή νεότερο). Θα έχουν κλειστό ενιαίο αμάξωμα και κατάλληλες διαστάσεις για άνετη μεταφορά εννέα (9) ατόμων.

 Δ. 37 Πομποδέκτες υπηρεσιακών αυτοκινήτων.

 Ε. 5 Φορητά Ραντάρ. Πρόκειται για συσκευές φορητές χειρός οι οποίες μετά από την σκόπευση θα πρέπει να απεικονίζουν σε κατάλληλη οθόνη (Display) την ταχύτητα του οχήματος σε Km/h και την απόσταση από αυτή, τουλάχιστον.

Στ. 12 Ηλεκτρονικές Συσκευές Ανίχνευσης Αλκοόλης.

Δείτε στιγμιότυπα και δηλώσεις, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς καθώς και φωτογραφικό υλικό

10-6-2021 Παράδοση νέο περιπολικού στο ΑΤ Καλύμνου από τον Ταξίαρχο Θάνο ΛουκάΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός