Χάλκινο μετάλλιο για τον Ανδρέα Έλληνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα “3.000 μ. με Φ.Ε” και 1η θέση στην κατάταξη Κ20 και πάει στους Βαλκανικούς αγώνες.

692

Μεγάλη επιτυχία για τον ταλαντούχο αθλητή της Ένωσης Καζώνης-Κάλυμνος 2000 Ανδρέα Έλληνα που αγωνίστηκε σήμερα βράδυ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (5-6/6) στο  Παμπελοποννησιακό  σταδίου,  στην Πάτρα.

 Ο Ανδρέας Έλληνας έτρεξε στο αγώνισμα των 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια(στίπλ), και με χρόνο 9.36.18 κατέλαβε την 3η θέση κατακτώντας χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κ23. Ο Ανδρέας με την επίδοση αυτή είναι πρώτος στην κατάταξη  Κ20 στην οποία ανήκει και θα πάρει μέρος στους Βαλκανικούς Αγώνες. Επίσης η επίδοση του αυτή τον κατατάσσει στην 7η θέση στους άνδρες πανελλαδικά.

Αύριο Κυριακή ο Ανδρέας θα αγωνιστεί στα 5.000 μέτρα . Επίσης αύριο Κυριακή αγωνίζεται και η πρωταθλήτρια Μαρία Μαγκούλια στην σφαιροβολία.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο  της Ένωσης Καζώνης-Κάλυμνος 2000 Γεώργιο Ρούσσο με τον οποίο επικοινωνήσαμε  και μας έδωσε τα αποτελέσματα και τη Μαρία Μαγκούλια για τις φωτογραφίες

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός