Χωρίς τουαλέτες, χωρίς διάδρομο πρόσβασης ΑμεΑ και με γεμάτους κάδους απορριμμάτων η παραλία στα Κασόνια! (video)

728

Μετά από τηλεφώνημα αναγνώστη μας, η κάμερα του kalymnos-news.gr βρέθηκε σήμερα Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 στις 10.30 το πρωί στην παραλία στα Κασόνια.

Πρώτη εικόνα, στην είσοδο της παραλίας, τα σκουπίδια να έχουν ξεχειλίσει από τους κάδους.

Μία εικόνα απαράδεκτη για μία κεντρική παραλία και από τις ελάχιστες στην Πόλη της Πόθιας.

Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα σκουπίδια, αλλά και έλλειψη τουαλετών και η μη τοποθέτηση των ειδικών διαδρόμων και του εξοπλισμού για την πρόσβαση των ΑμεΑ στην παραλία.

Ένα ζευγάρι λουομένων μας επισημαίνει με αγανάκτηση την έλλειψη τουαλετών σε μία παραλία που όπως χαρακτηριστικά μας λένε περνά καθημερινά αρκετός κόσμος. Μάλιστα όπως είπαν προσφέρονται εφόσον κατασκευαστεί ο βόθρος, να εξασφαλίσουν οι ίδιοι μαζί με κάποια άλλα άτομα που θα βρουν, τα υλικά και τα πλακάκια για να γίνουν δύο τουαλέτες.

Επίσης ο Αντώνης Χειλάς που αντιμετωπίζει κινητικά  προβλήματα, με φανερή την οργή του, μιλά για την έλλειψη των ειδικών διαδρόμων και του εξοπλισμού που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια για την πρόσβαση των ΑμεΑ στην παραλία,αν και έχει ενημερώσει από τον Απρίλιο για να τοποθετηθούν.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

22-6-2021 Χωρίς τουαλέτες, χωρίς υποδομή για ΑμΕΑ και με σκουπίδια η παραλία στα ΚασόνιαΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός