Παραδοσιακός Ινδικός γάμος στην παραλία Μελιτσάχα Καλύμνου το Σεπτέμβριο με πολλούς καλεσμένους από Αμερική και Ινδία. (video)

2949

Ήλθαν στην Κάλυμνο για αναρρίχηση. Ο Daniel και η Radhika γνωρίστηκαν μετά από ένα μικροατύχημα του Daniel ,ερωτεύτηκαν , αγάπησαν την Κάλυμνο και αποφάσισαν να κάνουν το γάμο τους στο νησί.

Ο Daniel είναι Κινεζοαμερικάνος και η όμορφη Radhika είναι Ινδή . Ζούν κι εργάζονται μόνιμα στην Καλιφόρνια,

Αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Κάλυμνο για να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες του γάμου τους μαζί με την Hele Foy και την Καλοτίνα Μανιά που θα βοηθήσουν στην φιλοξενία  των προσκεκλημένων και τη διοργάνωση .

Ο γάμος θα είναι παραδοσιακός Ινδικός, με ατμόσφαιρα Bollywood, θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην παραλία του Μελιτσάχα με φόντο την Τέλενδο και θα στηθεί κατάλληλο σκηνικό. Θα ακολουθήσει το γαμήλιο τραπέζι σε γειτονικό παραλιακό κατάστημα εστίασης.

Θα έλθουν στην Κάλυμνο για να παραστούν στο γάμο 120 περίπου προσκεκλημένοι από Αμερική και Ινδία κυρίως, αλλά και από άλλα μέρη

Ο φάκος του kalymnos-news.gr συνάντησε την παραλία του Μελιτσάχα χθες Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 το απόγευμα  τους μελλονύμφους την Radhika και τον  Daniel μαζί με Hele Foy και την Καλοτίνα Μανιά συνομίλησαν μαζί τους

Μας ενημέρωσαν για τη γνωριμία τους, την αγάπη τους για την Κάλυμνο που επέλεξαν να κάνουν το γάμο  τους, για τους καλεσμένους τους και ότι ο γάμος θα είναι παραδοσιακός σύμφωνα με τα έθιμα της Ινδίας.

Η προβολή αυτού του όμορφου γεγονότος σίγουρα θα αποτελέσει μία πολύ καλή διαφήμιση για την Κάλυμνο.

Δείτε το όμορφο χαρούμενο και αισιόδοξο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

31-5-2021 «Ινδικός Γάμος» στην Κάλυμνο!