Έφερε κλιμάκιο μηχανικών από την Αμερική ο Δήμαρχος για την επέκταση του διαδρόμου στο αεροδρόμιο Καλύμνου!!!

1432

Την είδηση τη διαβάσαμε σε ανάρτηση τοπικού μέσου με τίτλο: «ΑΥΤΟΨΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΑΠΌ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ» μαζί με τη φωτογραφία του Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη (σε τηλεφωνική επικοινωνία),

  Δεν σας κρύβουμε ότι  είπαμε ο Δήμαρχος μας αιφνιδίασε. Έφερε κλιμάκιο μηχανικών «κατόπιν ενεργειών» του  από την Αμερική και εμείς δεν πήραμε είδηση!!

Δεν χρειάστηκε βέβαια δεύτερη ανάγνωση για να αντιληφθούμε ότι οι άνθρωποι του μέσου   μπέρδεψαν την ΥΠΑ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΕΡΟΠΟΡΊΑΣ) με τις ΗΠΑ (ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΊΕΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ)

Φυσικά δεν θα ήταν θέμα να το σχολιάσουμε, αφού προφανώς πρόκειται  για το γνωστό «δαίμονα του τυπογραφείου» αλλά ακόμη κι αν είχε γίνει από άγνοια. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί.

Όμως εντύπωση μας έκανε ότι η συγκεκριμένη είδηση αναπαράχθηκε και αναδημοσιεύτηκε από την επίσημη σελίδα της Παράταξης του Δημάρχου στο fb . Και αυτό που «βγάζει μάτι» είναι πως σε αυτή την  «ειδησάρα»,  ότι το κλιμάκιο μηχανικών ήλθε από τις ΗΠΑ , έτρεξαν να κάνουν  like όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη Διακομιχάλη!!

Πάλι καλά που δεν σχολίασαν ότι όλα έγιναν μετά  από τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου με τον  Τζο Μπάιντεν και το κλιμάκιο ήταν από τη NASA !!

Δείτε την ανάρτηση
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός