Από την επίσκεψη του Βασίλη Υψηλάντη στην Κάλυμνο και τη συνάντηση του με τον Έπαρχο (video)

189

Την Κάλυμνο επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας  Βασίλης Υψηλάντης. Είχε συναντήσεις με τον Έπαρχο ,Δήμαρχο, Διοικήτρια Νοσκομείου και Λιμενάρχη

Συγκεκριμένα ο βουλευτής είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Έπαρχο Καλύμνου, Λέρου και Αστυπάλαιας κ. Ε. Μουσελή με τον οποίο συζήτησε αναπτυξιακά ζητήματα των νησιών του επαρχείου του, ενώ με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Διακομιχάλη έκανε επισκόπηση των προσπαθειών ολοκλήρωσης του σχεδίου υλοποίησης σχολής Μηχανικών στην ΑΕΝ Καλύμνου, μίλησαν για το σχέδιο περαιτέρω ανάπτυξης της Καλύμνου ως τόπου ανάπτυξης δραστηριοτήτων περιπέτειας και τις επιμέρους δράσεις σχετικά με τη λειτουργία του καταδυτικού κέντρου της Καλύμνου και της ανάπτυξης θαλασσίου πάρκου. Τέλος ο βουλευτής ύστερα από αίτημα των επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Κάλυμνο και του Διευθυντή του ΕΠΑΛ Καλύμνου κ. Γιάννη Ιακώβου, είχε επικοινωνία με τον Γ. Γ του Υπουργείου Παιδείας κ. Βουτσίνο, προκειμένου να προωθεί για το σχολικό έτος 2022-2023, η δημιουργία νυχτερινού ΕΠΑΛ στην Κάλυμνο.
Ο βουλευτής ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Κάλυμνο με δύο συναντήσεις.
Στο Νοσοκομείο Καλύμνου με τη νέα Διοικήτρια κ. Κατερίνα Εμμανουήλ στην οποία ευχήθηκε επιτυχία στο έργο της και με την οποία συζήτησε για τα κενά του νοσοκομείου. Ο βουλευτής ζήτησε την άμεση κάλυψη αυτών, από την Υποδιοικήτρια της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Μαρία Δίπλα. Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης ευχαρίστησε από καρδιάς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Καλύμνου για τον αγώνα τους για την αντιμετώπιση του COVID-19 καθώς επίσης και τον υπεύθυνο του φαρμακείου και των εμβολιασμών κ. Ελευθέριου Γκινή για την πρόοδο αυτών, όπως και τα μέλη του Δ.Σ του νοσοκομείου με ιδιαίτερη μνεία στην κ. Ευαγγελία Μπιλλήρη.
Στο Λιμεναρχείο Καλύμνου έγινε δεκτός από τον Λιμενάρχη Καλύμνου κ. Θεόφιλο Τσαγκάρη από τον οποίο ενημερώθηκε για την παραλαβή του νέου σκάφους του Λ. Σ που αναβαθμίζει τη λειτουργία του Λ. Σ στα νησιά της Βόρειας Δωδεκανήσου

 Ο φακός του kalymnos-news.gr συνάντησε  το Βασίλη Υψηλάντη στο Γραφείο του Επάρχου ΠΕ Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή,

Μετά το καλωσόρισμα και τις ευχαριστίες από τον Έπαρχο για τις ενέργειες που εκδηλώνει ως βουλευτής για την επίλυση προβλημάτων,   ο Βασίλης Υψηλάντης δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι  επιθυμία του είναι να βοηθήσει όλα τα τα Δωδεκάνησα . Μπορεί όπως είπε  να έχει κάποιες  ευαισθησίες σε κάποια νησιά όπως είναι η Κάλυμνος, γενέτειρα του πατέρα του, αλλά προσπαθεί για  όλα τα νησιά που έχουν την ανάγκη του βουλευτή και αυτό τον κάνει να είναι σε ρυθμούς  ασταμάτητους. Ειδική αναφορά έκανε και στο Νοσοκομείο της Καλύμνου.

Δείτε  το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς. 

13-7-2021 Ο Βασίλης Υψηλάντης στην Κάλυμνο