Δεν υπήρξε ενδιαφέρον από Ξενοδοχεία και καταλύματα της Καλύμνου συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»

1078

Το ερέθισμα μας το έδωσαν τηλεφωνήματα και μηνύματα που δεχθήκαμε στο kalymnos-news.gr από δικαιούχους του προγράμματος  «Τουρισμός για όλους» που ήθελαν να πληροφορηθούν για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα στην Κάλυμνο που συμμετέχουν ως πάροχοι στο πρόγραμμα.

Συνομιλήσαμε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Καλύμνου ΞΕΝΙΑΣ Φωτεινή Τηλιακού Λυσικάτου η οποία μας είπε ότι αν και ενημερώθηκαν όλα τα μέλη τους δεν υπήρξε ενδιαφέρον και δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα από Κάλυμνο. Μάλιστα δικαιολόγησε την απροθυμία αυτή, σε δυσκολίες που υπάρχουν στις διαδικασίες και στο ότι οι πληρωμές γίνονται με καθυστερήσεις.

Η  Φωτεινή Τηλιακού εξέφρασε την απογοήτευση της από την φετινή τουριστική κίνηση που την χαρακτήρισε κάτω του μετρίου και ότι δεν ξεπερνά το 20%

Επίσης επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο της Ένωσης ξενοδόχων Καλύμνου Νικόλαο Τσαγκάρη ,ο οποίος όμως βρίσκεται εκτός Καλύμνου. Για το θέμα συμμετοχής Ξενοδοχείων από την Κάλυμνο  στο Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» μας είπε ότι δεν έχει πλήρη εικόνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr και από τις καταστάσεις που έχουν αναρτηθεί από το Υπουργείο Τουρισμού δεν υπάρχουν Ξενοδοχεία από Κάλυμνο.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

5-7-2021 Τραγική η κατάσταση στα Τουριστικά καταλύματαΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός