Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η κοινή υπουργική απόφαση που επιτρέπει την μετακίνηση των ανεμβολίαστων σε νησιά εντός Περιφέρειας με αυτοδιαγνωστικό έλεγχο self test .

800

Αλλαγές για τις μετακινήσεις σε συγκεκριμένες ακτοπλοικές συνδέσεις της χώρας προβλέπει νέα κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε σήμερα Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 στο ΦΕΚ και μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ σχετικά με την υποχρέωση των ανεμβολίαστων ή όσων δεν έχουν ολοκληρώσει των εμβολιασμό τους να διανεργούν rapid τεστ ή μοριακό τεστ .

Σύμφωνα με την νεά απόφαση θα γίνεται δεκτό και το self test. Με την αλλαγή αυτή επιλύεται ένα πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τις μετακινήσεις απο Κω σε Κάλυμνο που ανήκουν σε διαφορετικές Περιφερειακές Ενότητες.

Σχετικό δημοσίευμα είχαμε κάνει σήμερα το πρωί που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Συγκεκριμένα σύμφωνα με νέα κοινή υπουργική απόφαση οι επιβάτες που μετακινούνται σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις νήσων της ίδιας Περιφέρειας εφόσον είναι ανεμβολίαστοι ή δεν έχει περάσει το διάστημα των 14 ημερών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού θα μπορούν να μετακινούνται με την διενέργεια self test .

Επίσης οι επιβάτες που μετακινούνται μεταξύ διαφορετικών Περιφερειακών Ενοτήτων για λόγους εργασίας σε καθημερινή βάση, οι οποίοι δύνανται να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους με διενέργεια εβδομαδιαίου αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self test
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός