Διευκρινήσεις από το δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Μελά για τα «Περί πιέσεων..»

452

Από το δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Μελά της Παράταξης «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» του Γιάννη Γαλουζή λάβαμε email με τίτλο «Περί πιέσεων..» με το οποίο δίνει διευκρινήσεις στην φημολογία που υπήρξε, ότι δέχθηκε πιέσεις για να ανεξαρτητοποιηθεί.

Να θυμίσουμε  ότι πριν την ανακοίνωση από το Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη της διάλυσης της συνεργασίας με την παράταξη του Γιάννη Γαλουζή. υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο Γιώργος Μελάς θα προχωρούσε στη ανεξαρτητοποίηση του.

Η φημολογία αυτή τέθηκε υπ’ όψιν του Γιάννη Γαλουζή και των δημοτικών συμβούλων της Παράταξης του, στη συνέντευξη που παρχώρησε στις 12 Ιουλίου 2021. Ο Γιάννης Γαλουζής απέφυγε να ονοματίσει το δεύτερο μέλος, όμως ο Γιώργος Μελάς που ήταν παρών με παρέμβαση του επιβεβαίωσε ότι πρόκειται γι’αυτόν.

 Με τη σημερινή δήλωση του ο Γιώργος Μελάς αναφέρει ότι από κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν δέχτηκε καμία πίεση και καμία ενόχληση ώστε να προχωρήσω σε ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε  με το Γιώργο Μελά και στο ερώτημα μας γιατί στη συνέντευξη επιβεβαίωσε ότι ήταν αυτό το δεύτερο μέλος, μας διευκρίνισε ότι εννοούσε ότι πράγματι στην φημολογία που κυκλοφορούσε γινόταν αναφορά στο όνομα του ,χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δέχθηκε πιέσεις. Για το λόγο αυτό έκρινε σκόπιμο να κάνει αυτή την έγγραφη δήλωση.

Παραθέτουμε την δήλωση του Γιώργου Μελά.

Περί πιέσεων…..

Με αφορμή τα σχόλια των Μ.Μ.Ε περί των πιέσεων που δέχτηκα από τη Δημοτική Αρχή προκειμένου να ανεξαρτητοποιηθώ έχω να δηλώσω τα εξής:
Καταρχήν λόγω χαρακτήρα σε καμία περίπτωση δε θα δεχόμουν την οποιαδήποτε πίεση για οτιδήποτε θέμα και από κανένα.
Επειδή υπήρξε σαφής υπαινιγμός προς το πρόσωπο μου από ηλεκτρονική σελίδα για τους ανωτέρω ισχυρισμούς και  ο επικεφαλής της παράταξης στην οποία ανήκω ο  κ. Γαλούζης απέφυγε να απαντήσει…….

ΔΗΛΩΝΩ πως σε καμία περίπτωση και από κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν δέχτηκα καμία πίεση και καμία ενόχληση ώστε να προχωρήσω σε ανεξαρτητοποίηση από
τη παράταξη ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ.

Με εκτίμηση

Γεώργιος Μελάς
Δημοτικός Σύμβουλο
ς