Η Κάλυμνος κομπάρσος στον υπό ίδρυση Αναπτυξιακό Οργανισμό και ο Διακομιχάλης περί άλλων τυρβάζει σε ερώτηση της Μπέττυς Μαϊλλη. (video)

291

H ερώτηση που έθεσε η Μπέττυ Μαίλλη στο  Δήμαρχο Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 για το ξεπούλημα του υπό ίδρυση  Ανοπτυξιακού Οργανισμού, αφενός έδειξε ότι τον ενόχλησε, αφετέρου με υπεκφυγές ,γενικολογίες αλλά με φανερό τον εκνευρισμό του προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Μάλιστα έγινε αντιληπτό για τους γνωρίζοντες το θέμα ,ότι ο Δήμαρχος είτε έχει άγνοια των κριτηρίων απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών  του υπό  ίδρυση Αναπτυξιακού οργανισμού ή το έπραξε σκόπιμα για να δικαιολογήσει ότι η Κάλυμνος θα είναι μειοψηφία!

 Η ερώτηση που τέθηκε, ήταν γιατί η Κάλυμνος απεμπόλησε την έδρα του Αναπτυξιακού Οργανισμού που θα είναι στη Λέρο, απώλεσε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, αλλά και τις  όποιες θέσεις εργασίας δημιουργηθούν .

Ο Δ.Διακομιχάλης με την υπεροψία που το διακρίνει ξεκίνησε λέγοντας κυρία Μαϊλλη δεν είστε ενημερωμένοι για τη λειτουργία του Αναπτυξιακού Οργανισμού.

 Βέβαια όταν η Μπέττυ Μάιλλη κατ’ επανάληψη τον παρέπεμψε στη σελίδα 71 της  Οικονομο-τεχνική μελέτη σύστασης του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης “όπου σαφέστατα αναφέρεται “ότι η  κατανομή των μετοχών είναι συνδυασμός κριτηρίων πληθυσμιακού μεγέθους και οικονομικής δυνατότητας κάθε Δήμου”, ο Δ.Διακομιχάλης περί άλλων τύρβαζε .

Έφτασε στο σημείο να κάνει αναφορά στο site και την εκπομπή που δήθεν τον πολεμούν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν μας παρακολουθεί κανείς, για να μην απαντήσει στην επισήμανση της Μπέττυς Μαϊλλη, γιατί  δεν ελήφθησαν τα δύο κριτήρια που είναι τα πληθυσμιακά και τα οικονομικά.

Είναι δύο στοιχεία στα οποία υπερέχει σαφέστατα  ο Δήμος Καλυμνίων των άλλων 4 Δήμων και που του δίνει το δικαίωμα αυτός να είναι ο πρωταγωνιστής στον αναπτυξιακό Οργανισμό και όχι ο κομπάρσος.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

28-7-2021 Με υπεκφυγές και γενικότητες η απάντηση Διακομιχάλη για Αναπτυξιακό ΟργανισμόΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός