Η «πολιτική της τουαλέτας» από τη Δημοτική Αρχή!!

1040

Το είδαμε κι αυτό!!

Στην επίσημη σελίδα της Παράταξης της Δημοτικής αρχής στο fb βλέπουμε ανάρτηση «πανηγυρικού τύπου», ότι ξεκίνησε μεγάλη παρέμβαση στις δημοτικές τουαλέτες του Μελιτσάχα!!

Άδειασμα, βάψιμο και ευπρεπισμός όπως μας ενημερώνουν

Την «ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» επισκέφτηκε ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από δημοτικό σύμβουλο, προφανώς για να παρακολουθήσουν την πορεία των εργασιών και να δώσουν κατευθύνσεις!!

Και φυσικά δεν παρέλειψαν να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες στην είσοδο της τουαλέτας και με φόντο το βυτιοφόρο εκκενώσεως βόθρων.

Δυστυχώς οι άνθρωποι της Δημοτικής αρχής ελλείψει ουσιαστικού έργου, ξεκίνησαν να προβάλλουν κάποιες στοιχειώδεις εργασίες καθημερινότητας που όφειλαν να τις είχαν ολοκληρώσει πολύ πριν και όχι μεσούσης της προβληματικής κατά τα άλλα τουριστικής περιόδου. 

Οφείλει  το πολιτικό προσωπικό της Δημοτικής αρχής να γνωρίζει να κάνει τη διάκριση ότι άλλο εργασίες και άλλο έργα.

Οι καθημερινές εργασίες καθαριότητας αποτελούν αυτονόητη  υποχρέωση των Υπηρεσιών του Δήμου και εντάσσονται στα στοιχειώδη καθήκοντα τους και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να προβάλλονται ως κάποιο μεγάλο έργο!

 Άλλο στοιχειώδεις εργασίες καθημερινότητας και άλλο έργα ουσιαστικά, σημαντικά, υποδομών, ανάπτυξης, βελτίωσης της ποιότητας της ζωής.

Αντί η Δημοτική αρχή να κάνει «πολιτική της τουαλέτας» ας ασχοληθεί με σοβαρότερα θέματα καθημερινότητας και τη δρομολόγηση  ουσιαστικών έργων

Έχει 2 χρόνια στην εξουσία και δεν μπορεί να προβάλλει αστείες δικαιολογίες:

-Για τις πρωτόγονες συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στον τομέα της καθημερινότητας, ότι φταίει που χάλασαν τα αυτοκίνητα.

-Για την ελλιπή δημοτική συγκοινωνία ,ότι χάλασαν  τα λεωφορεία

 -Να καίει και να καπνίζει η χωματερή και τα λαγωνικά της Δημοτικής αρχής να ψάχνουν τους «άγνωστους» δήθεν  εμπρηστές.

-Να μην  εφαρμόζεται η ανακύκλωση ,αν και την έχουν εξαγγείλει εδώ και 1,5 χρόνο.

Αναφορικά  για τα έργα που έχει εξαγγείλει και υποσχεθεί προεκλογικά η σημερινή Δημοτική Αρχή ο κατάλογος είναι  μεγάλος και μέχρι τώρα το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό και ΜΗΔΕΝΙΚΟ ή για να θυμηθούμε και τον τέως Πρόεδρο της ΑΝΕΚ Γιάννη Διαμαντή που έλεγε ένα μεγάλο ΚΟΥΛΟΥΡΙ.

 Δυστυχώς όλα αυτά  συνθέτουν το παζλ της αδυναμίας και της ανικανότητας της σημερινής κουρασμένης πλέον δημοτικής αρχής.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός