Ι.Γαλουζής: Η αποκομιδή των απορριμμάτων στην Κάλυμνο ,όπως την κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός, προκαλεί ανησυχία, αγανάκτηση και προβληματισμό.

475

Με δελτίο τύπου ο τέως Δήμαρχος  Ιωάννης Γαλουζής και  η Παράταξη του «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» , καυτηριάζουν  τις αποκρουστικές και απαράδεκτες  εικόνες από την αποκομιδή απορριμμάτων στην Κάλυμνο.

Ένα θέμα που ανέδειξε το kalymnos-news.gr και μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου της Παράταξης «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ»

Αποκρουστικές και απαράδεκτες για την Κάλυμνο και τον πολιτισμό μας και μάλιστα εν έτει 2021, είναι οι εικόνες που παρακολουθήσαμε από  τοπικό Μ.Μ.Ε ,οι οποίες σχετίζονται με την αποκομιδή απορριμμάτων από διάφορες περιοχές του νησιού μας.

Πέραν του ότι απαγορεύεται από τη νομοθεσία να απασχολούνται στην αποκομιδή απορριμμάτων όσοι απασχολούνται στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας , η αποκομιδή των απορριμμάτων -με τον τρόπο που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός- προκαλεί ανησυχία ,αγανάκτηση και προβληματισμό.

Ανησυχία για την υγεία όχι μόνο των εργαζομένων στο συγκεκριμένο τομέα  αλλά και των οικογενειών τους.

Αγανάκτηση εξαιτίας μιας δημοτικής αρχής, ανίκανης να διαχειριστεί το θέμα της καθαριότητας του νησιού μας και να αφήνεται στο φιλότιμο και στην ευσυνειδησία των υπαλλήλων.

Προβληματισμό για την πορεία αυτού του τόπου. Ένας τόπος που καθημερινά διολισθαίνει .Μια δημοτική αρχή που σύντομα αποδείχθηκε ανεπαρκέστατη .Μια δημοτική αρχή που τα καταφέρνει μια χαρά στο βόλεμα των δικών της ανθρώπων αδιαφορώντας για όλους τους άλλους.

Να θυμίσουμε ότι τον τέως αντιδήμαρχο Ρήγα Μικέ, τον είχαν στείλει στον εισαγγελέα δύο φορές επειδή χρησιμοποίησε το όχημα της ανακύκλωσης για τη συλλογή απορριμμάτων.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός